Om fotografen

Fotograf Peter Hestbæk

Jeg er en professionel fotograf der brænder for at fotografere og portrættere mennesker.

– Om så det er bryllupper, babyer, børn, familie, portrætter eller gravide, så er den røde tråd mennesker. Det er også mennesker du ser mest af på disse sider. Du kan danne dig det bedste indtryk af min stil ved at kigge min portfolio igennem.

Mit studie er indrettet i en rummelig højloftet kælder, og jeg skal gøre gangbesværede opmærksom på at der er trapper ned til studiet.

Jeg tager gerne ud til dig for at fotografere “on location” eller et helt tredie sted, måske i naturen, dette kan ofte give lidt miljø i billederne som studieoptagelser kan mangle.

Peter Hestbæk

Af hjertet tak for de helt fantastisk smukke billeder, Du har taget af os til vores bryllup. Du har foreviget en ubeskrivelig dejlig dag i vores liv. Dit arbejde er super professionelt og din service er helt i top, og vi vil varmt anbefale dig til venner og bekendte. Mange hilsner Camilla, Morten og Ella

Camilla & Morten Scharff Thorgrimson

 

Meget professionel oplevelse. Peter er en fotograf der lader det naturlige i situationen opstå, hvilket resulterede i familiefotos af høj kvalitet, som udstråler nærvær og kærlighed. Vi har haft to gode oplevelser og vil når tiden melder sig, købe hans ekspertise igen 😉 Familien Larsen

Ditte Larsen

Hvordan jeg arbejder

Min tilgang til at være fotograf, er både det klassiske (og formelle look) som de fleste ønsker lidt af, men jeg gør også meget brug af reportagestilen – de skæve vinkler og anderledes situationer. Jeg sørger for at fange alle de specielle øjeblikke, så I kan slappe af. Som regel er det en blanding af formel og afslappet der gør de gode minder.

Kunstnerisk ønsker jeg, at man kan nyde den æstetiske side af mine billeder. Kompositionen, lyset og at fange de rigtige øjeblikke.

Min opgave er at indfange jer/dig I/du husker det og ønsker at huske tilbage på det.

Vi fik for 2 år siden taget billeder af Peter da vores ældste datter var 3 måneder. Peter havde alle mulige gode ideer til billederne, og de blev fantastiske, selvom baby var træt og vejret lod noget tilbage at ønske. Sidste år fik vi et gavekort til en anden fotograf og hold da op, hvor var der forskel!! Derfor har Peter lige været på besøg igen og taget billeder af vores meget livlige 2-årige datter og hendes lillesøster på 3 måneder. Igen med enestående resultat. Peter satte udstyret op i vores regnvåde have og rykkede rundt alt efter lys og baggrund. Han er meget tålmodig og derfor virkelig god til børn – han fanger dem der hvor de er og får skabt god kontakt til dem = suveræne billeder. Efterbehandlingen af billederne er også helt i top. Vores venner er nu også kunder hos Peter og vi kan varmt anbefale ham! Vi inviterer ham hjem i haven igen næste år!

Anne Møller Nielsen & Jakob Lundborg