Bryllupsfotografering

Din bryllupsfotograf i København

Fotograf Peter Hestbæk har mange års erfaring som bryllupsfotograf på Sjælland. Med mig som din bryllupsfotograf får du professionelle fotografier til favorable priser.

Jeg beskæftiger mig både med det klassiske, formelle look, som mange ønsker sig i dag, men jeg begiver mig også ofte ud i reportagestilen, hvor vinklerne bliver lidt mere skæve, og situationerne er lidt anderledes end på det opstillede billede. Reportagestilen bringer mange gange en stemning frem i billedet, som det klassiske portræt ikke kan tilvejebringe.

Mit mål er at fange alle de specielle øjeblikke, så I bagefter kan nyde de smukke billeder fra dagen og aftenen. At I har mulighed for at gense aftenen vil komme jer til glæde og gavn mange år efter, når I får lyst til et gensyn med nogle af minderne fra den magiske dag.

Se billeder

Se priser

TUSIND tak for de fantastiske og meget smukke billeder fra vores bryllup. De er stemningsfyldte, kreative og varierede. De er alt vi havde håbet på, og vi har fået så mange positive kommentarer for dem. Derudover skal du også have ros for at gøre fotograferingen til en leg.

Kenneth & Tine

Det er med stor glæde, begejstring og tilfredshed, at vi har kigget på dit arbejde. Det var/er yderst overvældende at se på alle de smukke fotos. Vi kan ikke få nok af dem. Din slideshow er blevet spillet mindst 50 gange (i træk) samme aften vi har modtaget din mail. Vi glæder os rigtig meget til at vise det til vores familie og venner.

Tündi og Kim

De smukkeste billeder! vi er simpelthen så glade for dem! Tusind, tusind tak!

Maria og Pierre

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 2 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 3 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.
 • Avatar Nina Svennum ★★★★★ a year ago
  Vi har brugt Peter til at forevige vores famile utallige. Peter er god til at håndtere børnene og få dem til at samarbejde. Stor ros herfra

Professionel fotograf i Nordsjælland til dine brudebilleder

Fotograf Peter Hestbæk kan være jeres bryllupsfotograf hele dagen eller i et udvalgt tidsrum. Hvis I har nogle bestemte ønsker eller behov, er jeg også lydhør over for dem, så vi sammen finder frem til det bedste resultat på billedsiden. Det gælder for mig om at afbillede jeres bryllup, så det fremstilles lige præcis, som I gerne vil huske tilbage på det, når bryllupsbillederne popper i fotoalbummet en dag langt ud i fremtiden.

Når der er tale om reportagebilleder, tager jeg dem, uden at brudeparret eller gæsterne lægger mærke til det. På den måde kommer det naturlige frem i billederne.

På den fotograftekniske og kunstneriske side søger jeg at arbejde med kompositionen og lyset, så brudebillederne indrammes på bedste vis.

I er altid velkomne til at kontakte mig for at høre nærmere om mulighederne hos Fotograf Peter Hestbæk. Vi kan naturligvis også sætte et møde op, hvor vi i fællesskab drøfter mulighederne i forbindelse med jeres bryllup, så vi er på bølgelængde, når brudebillederne skal skydes.

Stor erfaring som bryllupsfotograf i København og på Sjælland

Tag et kig i min fotografiske portefølje, hvor I finder eksempler på tidligere bryllupsfotografier fra min hånd. Der dukker måske nogle billeder op, som afspejler lige netop den stil, I også godt kunne tænke jer på jeres brudebilleder. Bemærk, at andre bryllupsfotografer leverer langt flere billeder, end jeg gør. For mig handler det om kvalitet og ikke kvantitet. De billeder, jeg leverer, er alle omhyggeligt bearbejdede, så de bliver givet videre til jer i den højest mulige kvalitet, og I kan nyde billederne i den bedst tænkelige udgave ved senere lejligheder.

Fotograf Peter Hestbæk rykker ud til bryllupper i Købehavn og på det meste af Sjælland. Jeg agerer fotograf til jeres bryllup lige så længe, det står på. Vi kan gøre det helt, som I ønsker det.

Som fotograf – og måske særligt som bryllupsfotograf – er stemninger og følelser en naturlig del af mine billeder. Jeg forsøger på bedste vis at indfange de øjeblikke, der er allermest følelsesladede, og som vil genkalde de største minder hos jer, når de fremstilles i fotografisk form.

Bryllupsfotograf til priser fra 3.500 til 7.400 kroner

Lad Fotograf Peter Hestbæk være fotograf til jeres fest og få nogle meget rimelige priser på jeres brudebilleder.

Fotograf Peter Hestbæk tilbyder tre forskellige pakkeløsninger, som alle giver fantastiske billeder til fotoalbummet.

I kan vælge mellem følgende pakker:
Basis (30 billeder): 3.500 kroner
Plus (50 billeder): 4.700 kroner
Luksus (130 billeder): 7.400 kroner

Med til pakkerne hører, at jeg vil være til stede i større eller mindre omfang. I basispakken indgår ’før vielsen’, ’vielsen’ og ’reception/starten af festen’ for eksempel ikke. De dele af dit bryllup indgår til gengæld i luksuspakken, hvor det reelt set kun er brudevalsen, der undslipper mit kameras søgelys.

Mine bryllupsbilleder kommer i farver, og I får adgang til en digital film/et slideshow, hvori alle brudebillederne indgår. I kan downloade billederne i en høj opløsning, så de er klar til print.

Inden billederne bliver leveret til jer, har jeg selvfølgelig også redigeret dem efter alle kunstens regler. Dette indbefatter retouchering, beskæring, justering af farver, lysning, fjernelse af pletter og så videre.

Mod et mindre beløb er der mulighed for, at jeg fremkalder billederne til jer, så I kan nyde dem i en fysisk udgave. Jeg kan printe alle eller bestemte billeder. Prisen varierer, alt efter hvilken fotostørrelse I ønsker jer. I skal selvfølgelig gøre jer forestillinger om, hvor billederne skal hænges op, hvis I ønsker at gøre brug af denne tilkøbsmulighed.

Bryllupsbilleder ved enhver location i København

Jeg har været bryllupsfotograf på Sjælland siden 2006 og har den vej rundt lært, hvordan de bedste billeder bliver til. Erfaringen som fotograf ved adskillige bryllupper i København har kun gjort mig til en stærkere bryllupsfotograf ad åre. Til jeres bryllup får I en professionel fotograf, som brænder for at fotografere og portrættere mennesker, og som sætter en stor lid i at fange de følelser, som omgiver øjeblikkene.

Bryllupsbillederne giver et kærligt og varigt minde, som helt sikkert vil kunne genkalde nogle af følelserne fra den dag, festlighederne stod på. Det er det, et godt billede i det hele taget er i stand til.

Book mig til at være jeres bryllupsfotograf i dag, så vi sammen kan komme i gang med forberedelserne allerede nu. Et bryllup rummer en masse praktiske opgaver, så vi kan lige så godt få styr på fotograferingen i god tid, inden det for alvor går løs.

Stor portefølje af blandt andet bryllupsfotografier

Fotograf Peter Hestbæk laver portrætbilleder, familiebilleder, børnebilleder med mere. Som bryllupsfotograf kommer jeg ud, hvor der er liv og glade dage. Det er et dejligt supplement til de fotografier, jeg tager i mit studie i København.

Den virkelighedsnære oplevelse giver et helt særligt skær til fotografierne, hvor det autentiske og følelsesladede øjeblik bliver til et minde i fotoform. Bryllupsbillederne taler til jeres hukommelse mange år efter og giver jer et meget håndgribeligt deja-vu til den store dag, hvor I blev smedet sammen i ægteskabets lænker.

Jeg glæder mig til at komme ud og være en usynlig del af jeres store dag, men ikke mindst til at skabe nogle uforglemmelige minder til jer.