fbpx

Bryllupsfotografering

Min tilgang til et bryllup, som fotograf, er både det klassiske (og formelle look) som de fleste ønsker lidt af, men jeg gør også meget brug af reportagestilen – de skæve vinkler og anderledes situationer. Jeg sørger for at fange alle de specielle øjeblikke, så I kan slappe af, nyde dagen og gense det hele bagefter på billeder.

De fleste billeder tager jeg uden brudeparret eller gæsterne lægger mærke til det. På den måde kommer det naturlige frem i billederne.

Kunstnerisk ønsker jeg, at man kan nyde den æstetiske side af mine billeder. Kompositionen, lyset og at fange de rigtige øjeblikke.

Min opgave er at indfange jeres bryllup som I husker det og ønsker at huske tilbage på det.

Nedenfor kan du se eksempler på bryllupsbilleder og priser – ikke to bryllupper er ens, så ring for en snak om hvordan jeres behov løses bedst muligt. Hvis I ønsker det, kan vi aftale et møde hvor vi kan tale om jeres ønsker og om hvordan jeg arbejder.

Bemærk: Nogle fotografer leverer mange flere billeder and jeg gør. Jeg mener ikke det er kvantiteten men derimod kvaliteten det handler om. De billeder jeg leverer er alle bearbejdet og vurderet til at være af højeste kvalitet.

Se billeder

Se priser

TUSIND tak for de fantastiske og meget smukke billeder fra vores bryllup. De er stemningsfyldte, kreative og varierede. De er alt vi havde håbet på, og vi har fået så mange positive kommentarer for dem. Derudover skal du også have ros for at gøre fotograferingen til en leg.

Kenneth & Tine

Det er med stor glæde, begejstring og tilfredshed, at vi har kigget på dit arbejde. Det var/er yderst overvældende at se på alle de smukke fotos. Vi kan ikke få nok af dem. Din slideshow er blevet spillet mindst 50 gange (i træk) samme aften vi har modtaget din mail. Vi glæder os rigtig meget til at vise det til vores familie og venner.

Tündi og Kim

  • Bryllupsfotograf Hellerup
  • Fotograf til Bryllup i Hellerup - Familiebillede
  • Brudebuket
  • Brudeparret på Islandsbrygge
  • Islandsbrygge - Location til bryllup
  • Brudepar på togvogn - Islandsbrygge

De smukkeste billeder! vi er simpelthen så glade for dem! Tusind, tusind tak!

Maria og Pierre

 

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder efterbehandles på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder du finder her på siden.

Billedredigering

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt efter dine ønsker.

Download

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade i høj. Klar til print.

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Se priser på print