Bryllupsfotografering

Bryllupsfotograf

Fotograf Peter Hestbæk har mange års erfaring som bryllupsfotograf på Sjælland. Med mig som din bryllupsfotograf får du professionelle fotografier til favorable priser.

Jeg beskæftiger mig både med det klassiske, formelle look, som mange ønsker sig i dag, men jeg begiver mig også ofte ud i reportagestilen, hvor vinklerne bliver lidt mere skæve, og situationerne er lidt anderledes end på det opstillede billede. Reportagestilen bringer mange gange en stemning frem i billedet, som det klassiske portræt ikke kan tilvejebringe.

Mit mål er at fange alle de specielle øjeblikke, så I bagefter kan nyde de smukke billeder fra dagen og aftenen. At I har mulighed for at gense aftenen vil komme jer til glæde og gavn mange år efter, når I får lyst til et gensyn med nogle af minderne fra den magiske dag.

Se billeder

Se priser

TUSIND tak for de fantastiske og meget smukke billeder fra vores bryllup. De er stemningsfyldte, kreative og varierede. De er alt vi havde håbet på, og vi har fået så mange positive kommentarer for dem. Derudover skal du også have ros for at gøre fotograferingen til en leg.

Kenneth & Tine

Det er med stor glæde, begejstring og tilfredshed, at vi har kigget på dit arbejde. Det var/er yderst overvældende at se på alle de smukke fotos. Vi kan ikke få nok af dem. Din slideshow er blevet spillet mindst 50 gange (i træk) samme aften vi har modtaget din mail. Vi glæder os rigtig meget til at vise det til vores familie og venner.

Tündi og Kim

De smukkeste billeder! vi er simpelthen så glade for dem! Tusind, tusind tak!

Maria og Pierre

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 25 reviews

 • Avatar Betina Dyring-Andersen ★★★★★ for 2 måneder siden
  Professionel fotograf med nem tidsbestilling. Gode råd undervejs. Kan bestemt anbefales.
 • Avatar Lotus Bergenholz ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi er rigtig glade for de babybilleder vi fik taget. Som han selv anbefaler er det en god ide at have forberedt sig på hvilke billeder man gerne vil have taget før man møder op
 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for 3 måneder siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 1 år siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.
 • Avatar Tenna Dahl ★★★★★ 9 months ago
  Professionel fotograf og vi er rigtig glade for billederne. Vi kan varmt anbefale at få taget billeder hos Peter.
 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ 11 months ago
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser