Bryllupsfotografering

Bryllupsfotograf

Fotograf Peter Hestbæk har mange års erfaring som bryllupsfotograf på Sjælland. Med mig som din bryllupsfotograf får du professionelle fotografier til favorable priser.

Jeg beskæftiger mig både med det klassiske, formelle look, som mange ønsker sig i dag, men jeg begiver mig også ofte ud i reportagestilen, hvor vinklerne bliver lidt mere skæve, og situationerne er lidt anderledes end på det opstillede billede. Reportagestilen bringer mange gange en stemning frem i billedet, som det klassiske portræt ikke kan tilvejebringe.

Mit mål er at fange alle de specielle øjeblikke, så I bagefter kan nyde de smukke billeder fra dagen og aftenen. At I har mulighed for at gense aftenen vil komme jer til glæde og gavn mange år efter, når I får lyst til et gensyn med nogle af minderne fra den magiske dag.

Se billeder

Se priser

TUSIND tak for de fantastiske og meget smukke billeder fra vores bryllup. De er stemningsfyldte, kreative og varierede. De er alt vi havde håbet på, og vi har fået så mange positive kommentarer for dem. Derudover skal du også have ros for at gøre fotograferingen til en leg.

Kenneth & Tine

Det er med stor glæde, begejstring og tilfredshed, at vi har kigget på dit arbejde. Det var/er yderst overvældende at se på alle de smukke fotos. Vi kan ikke få nok af dem. Din slideshow er blevet spillet mindst 50 gange (i træk) samme aften vi har modtaget din mail. Vi glæder os rigtig meget til at vise det til vores familie og venner.

Tündi og Kim

De smukkeste billeder! vi er simpelthen så glade for dem! Tusind, tusind tak!

Maria og Pierre

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 20 reviews

 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for én uge siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.
 • Avatar Tenna Dahl ★★★★★ for én måned siden
  Professionel fotograf og vi er rigtig glade for billederne. Vi kan varmt anbefale at få taget billeder hos Peter.
 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser
 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 10 måneder siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 1 år siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ a year ago
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ 11 months ago
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ a year ago
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.