Julefotografering 2020

Så nærmer julen sig

Billeder som gave er et sikkert hit, det er gaven som ikke skal byttes. Derfor vælger rigtig mange at forære bedsteforældre og familie billeder som gaver. Det er en fantastisk mulighed for at give den mest personlige gave, som man kan have glæde af i mange år fremover.

Du får dine billeder digitalt i høj opløsning (klargjort til print), men jeg kan også hjælpe med print og garanterer flotte fremkaldelser i professionel kvalitet. I studiet i Virum har jeg prøver og eksempler på billeder.

I år holder jeg åbent på nedenstående dage og tilbyder fotografering af baby, børn, familie, portræt og gravid – klik og se eksempler.

Prisen omhandler antallet af billeder og ikke indholdet, så du er velkommen til at blande ovenstående i én session.

Se priser

Datoer og tider

Er der fuldt booket? så kontakt mig på info@fotografph.dk for at høre om andre muligheder for fotografering inden jul.

(En fotografering tager ca. 30 min.)
NB: Alle billeder leveres inden jul.

Print

Du får altid dine valgte billeder digitalt og i høj opløsning, men jeg hjælper også gerne med print/fremkaldelse inden jul. Se priser her

 

Booking af tid

Send en mail på info@fotografph.dk for at booke tid eller høre om andre muligheder for fotografering inden jul.

 

Adresse

Søndervej 17A
2830 Virum

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Familier, voksne, børn, brudepar,
forretningsfolk & kærester har jeg fotograferet
– skal jeg også fotografere dig?

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 14 reviews

  • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 2 uger siden
    Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
  • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ for én måned siden
    Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
  • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ for 3 måneder siden
    Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.