Julefotografering 2021

Så nærmer julen sig

Billeder som gave er et sikkert hit, det er gaven som ikke skal byttes. Derfor vælger rigtig mange at forære bedsteforældre og familie billeder som gaver. Det er en fantastisk mulighed for at give den mest personlige gave, som man kan have glæde af i mange år fremover.

Du får dine billeder digitalt i høj opløsning (klargjort til print), men jeg kan også hjælpe med print og garanterer flotte fremkaldelser i professionel kvalitet. I studiet i Virum har jeg prøver og eksempler på billeder.

I år holder jeg åbent på nedenstående dage og tilbyder fotografering af baby, børn, familie, portræt og gravid – klik og se eksempler.

Prisen omhandler antallet af billeder og ikke indholdet, så du er velkommen til at blande ovenstående i én session.

Se priser

Kommende datoer og tider

Kontakt mig på info@fotografph.dk for at høre om andre muligheder for fotografering inden jul.
Du kan også komme på en venteliste. Her i disse Coronatider er der pludselige aflysninger.

(En fotografering tager ca. 30 min.)
NB: Alle billeder leveres inden jul.

Print

Du får altid dine valgte billeder digitalt og i høj opløsning, men jeg hjælper også gerne med print/fremkaldelse inden jul. Se priser her

 

Booking af tid

Send en mail på info@fotografph.dk for at booke tid eller høre om andre muligheder for fotografering inden jul.

 

Adresse

Søndervej 17A
2830 Virum

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

Ovenstående priser er gældende til 31/12-2020, herefter kommer der en ny prisliste

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Familier, voksne, børn, brudepar,
forretningsfolk & kærester har jeg fotograferet
– skal jeg også fotografere dig?

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for én måned siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 2 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 2 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ for 4 måneder siden
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.
 • Avatar Nina Svennum ★★★★★ a year ago
  Vi har brugt Peter til at forevige vores famile utallige. Peter er god til at håndtere børnene og få dem til at samarbejde. Stor ros herfra