Bestil tid til fotografering – i studie eller on location

Bestil tid
Her finder du mine ledige tider til fotografering. Næste ledige tid er kl. den . En fotografering tager ca. 30 minutter.

Hurtig levering: Du vil normalt få billeder til udvælgelse samme dag. Herefter er det op til dig at bestemme dig for hvilke(t) jeg skal gå videre med og levere. Se priser her.

Vælg om du ønsker det i studie i Virum, eller “on location”. I studie har jeg plads til 5-6 voksne på en ca. 3 meter bred baggrund. Jeg kører gerne ud, men kun i området Virum, Holte, Lyngby o.lign.
Hvis du ønsker naturbilleder, anbefaler jeg at vi mødes ved Sophienholm. Her er mange gode muligheder for at finde forskellige baggrunde og miljøer afhængig af dine ønsker. Såfremt vejret er dårligt, aflyser vi eller rykker i studie – det er op til dig.

Hvis alle tider er booket en dag, vil dagen ikke længere være synlig, så du kan kun se de dage der har ledige tider.
Såfremt du ikke kan finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at tage fat i mig på info@fotografph.dk med specielle ønsker.

Aflysning: Det sker at man kan blive syg eller det regner og du har booket en location fotografering. Det koster ikke noget at aflyse, jeg beder blot om at få besked i så god tid som muligt.

Bestil tid
Naturligt portræt fotograf - del 2
Erhvervsportræt

Anmeldelser

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 21 reviews

 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ for 3 måneder siden
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.
 • Avatar Tenna Dahl ★★★★★ for 4 måneder siden
  Professionel fotograf og vi er rigtig glade for billederne. Vi kan varmt anbefale at få taget billeder hos Peter.
 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ for 7 måneder siden
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser
 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 1 år siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ a year ago
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ a year ago
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ 11 months ago
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ a year ago
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.