Bestil tid til fotografering – i studie eller on location

Bestil tid
Her finder du mine ledige tider til fotografering. Næste ledige tid er kl. den . En fotografering tager ca. 30 minutter.

Hurtig levering: Du vil normalt få billeder til udvælgelse samme dag. Herefter er det op til dig at bestemme dig for hvilke(t) jeg skal gå videre med og levere. Se priser her.

Fotografering inden jul?

Hvis du ikke kan finde tider herunder er det fordi alt er booket. Kontakt mig, så kan jeg skrive dig på min venteliste. 
Alle billeder leveres inden jul.

Vælg om du ønsker det i studie i Virum, eller “on location”. I studie har jeg plads til 5-6 voksne på en ca. 3 meter bred baggrund. Jeg kører gerne ud, men kun i området Virum, Holte, Lyngby o.lign.
Hvis du ønsker naturbilleder, anbefaler jeg at vi mødes ved Sophienholm. Her er mange gode muligheder for at finde forskellige baggrunde og miljøer afhængig af dine ønsker. Såfremt vejret er dårligt, aflyser vi eller rykker i studie – det er op til dig.

Hvis alle tider er booket en dag, vil dagen ikke længere være synlig, så du kan kun se de dage der har ledige tider.
Såfremt du ikke kan finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at tage fat i mig på info@fotografph.dk med specielle ønsker.

Aflysning: Det sker at man kan blive syg eller det regner og du har booket en location fotografering. Det koster ikke noget at aflyse, jeg beder blot om at få besked i så god tid som muligt.

Bestil tid
Naturligt portræt fotograf - del 2
Erhvervsportræt

Anmeldelser

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 22 reviews

 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for én uge siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 10 måneder siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.
 • Avatar Tenna Dahl ★★★★★ 9 months ago
  Professionel fotograf og vi er rigtig glade for billederne. Vi kan varmt anbefale at få taget billeder hos Peter.
 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ 11 months ago
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser
 • Avatar Rikke Egeberg Tankard ★★★★★ for 1 år siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ a year ago
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.