Gravidfotografering

Ønsker du at forevige den gravide mave – tidligt eller sent i graviditeten, så er her muligheden – få taget billeder hjemme hos dig eller i studie.

Det er maven og kroppen det handler om, men hvor meget du ønsker skal med på billederne er op til dig. Ligesom du bestemmer om du også ønsker om manden/kæresten skal med.

Vi taler sammen inden om dine ønsker og hvad målet er med billederne. Se evt. på siderne her efter inspiration.

Det er op til dig, hvor meget du ønsker man kan se og hvor meget tøj du vil have på. Vi gør det, du har det bedst med.

Hvis du ønsker at få taget billeder helt eller delvist uden tøj, er det vigtigt, at du har taget løstsiddende trusser og B/H på i god tid inden, således at der ikke er mærker i huden.

Se billeder

Se priser

Super flotte billeder, som blev taget den 6. dec. 09. Vi synes de er SÅ flotte og helt perfekte af den gravide mave:)

Rigtig mange gange tak for en kanon serie af billeder. Vi takker mange gange for flot arbejde.

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages is højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder efterbehandles på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billede beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder du finder her på siden.

PRISER

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

 

DET KAN DU VÆLGE TIL

  • Print/fremkaldelse
  • ekstra billede (kr. 100,-)
  • Sort/hvid eller bleach (kr. 400,-)
  • DVD (kr. 100,- inkl. forsendelse)
  • Kørsel kr. 9/km (fra Virum)
  • Print (se mere)