Gravidfotografering

Forevig din graviditet hos fotograf 

Ønsker du at forevige den gravide mave, giver Fotograf Peter Hestbæk dig muligheden for at lave det perfekte billede hjemme hos dig eller i studiet i Lyngby. Billedet sætter selvfølgelig den gravide mave i fokus, men det er helt op til dig at bestemme, hvor meget eller hvor lidt af kroppen, der skal med på billedet.

Du beslutter selv, hvorvidt din mand eller din kæreste skal med på billedet. Billedet kan rumme op til fem personer på samme tid, så det er også muligt at få den forventningsfulde søskendeflok med på det gravide billede, hvis du ønsker det.

Vil du have lavet billedet helt eller delvist uden tøj, er det vigtigt, at du tager løstsiddende trusser og bh af eller på i god tid inden fotograferingen, så de ikke efterlader mærker i huden.

Se inspiration

Med over 1.200 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Super flotte billeder, som blev taget den 6. dec. 09. Vi synes de er SÅ flotte og helt perfekte af den gravide mave:)

Rigtig mange gange tak for en kanon serie af billeder. Vi takker mange gange for flot arbejde.

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

Ovenstående priser er gældende til 31/12-2020, herefter kommer der en ny prisliste

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 2 uger siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 5 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.

Fotografering af gravide på Sjælland siden 2006

Billedet af din gravide mave bliver til i tæt samarbejde med fotografen. Du kan komme med forslag, og jeg vil give min professionelle vurdering af, om noget bestemt er at foretrække, eller vi skal finde på noget helt andet. Vi arbejder hen imod samme målsætning om at skabe det bedst mulige fotografi, som du kan nyde at kigge på i mange år efter dets tilblivelse.

Fotograf Peter Hestbæk har været fotograf for gravide kvinder siden 2006. Jeg nyder at fotografere og portrættere mennesker i forskellige situationer og perioder af deres liv. Jeg forsøger altid at fange de mest markante karaktertræk og dem, du som hovedmotiv på billedet gerne vil mindes. Når det handler om kroppen, kan en gravide mave ligesom så meget andet sættes ind i forskellige kontekster, så den kommer til at fremstå så unik som overhovedet muligt.

Som det vigtigste stræber jeg efter at indkapsle og viderebringe følelserne og stemningen i det givne øjeblik, så fotografiet bliver et glædeligt minde om en særlig forventningsfuld og spændende periode, som optakten til jeres fødsel nu en gang er.

Fotografiet kan blive taget hjemme i jeres stue, eller vi kan lave de gravide billeder udendørs på et sted, som betyder noget særligt for jer. Det er også altid en mulighed at komme ind i mit studie, hvor jeg stiller mit professionelle udstyr til rådighed. Du skal vælge de omgivelser, du føler dig tryggest i, for det giver unægtelig den bedste scene for en gravid fotografering.

Gravide billeder lavet med passion og præcision

Du er velkommen til at dykke ned i min portefølje af billeder fra samme genre. Det kan være, at du finder brugbar inspiration til, hvordan dine gravide billeder om muligt kunne se ud.

Jeg er ekspert på lys, baggrund, holdning, optageteknik og komposition, så du kan sådan set bare læne dig tilbage og følge mine instrukser. Du får et foto lavet af en erfaren fotograf, når det kommer til gravide billeder.

Fotosessionen hos Fotograf Peter Hestbæk tager i omegnen af 30 minutter. Jeg skyder op mod 200 billeder og udvælger efterfølgende cirka halvdelen, som du kan lave din bestilling ud fra.

Jeg tilbyder fire pakkeløsninger i forbindelse med gravid fotografering i Lyngby og København. Tilbuddet inkluderer redigering og et valg mellem at få billederne i sort/hvid eller farver.

Hermed et overblik over de fire pakkeløsninger, du kan vælge imellem hos Fotograf Peter Hestbæk:
1 billede: 1.500 kroner
5 billeder: 1.800 kroner
20 billeder: 2.400 kroner
40 billeder: 3.000 kroner

Når du har valgt din pakke, foretager jeg redigeringen af dine gravide billeder, så du bliver præsenteret for de absolut bedste eksemplarer. Redigeringen indeholder retouchering, beskæring, justering af farver, lysning, fjernelse af pletter, og hvad der ellers er påkrævet for at komme ordentligt i mål.

Du får dine billeder i et online fotoalbum. Du kan efterfølgende downloade billederne i en høj opløsning. Hvis du er interesseret i at få fremkaldt billederne, kan du for et mindre beløb få mig til at printe dine fotografier, så de er klar til at blive sat i ramme eller lagt ind i lommebogen. Prisen for et print afhænger naturligvis af fotostørrelsen.

Gravid fotografering af professionel fotograf 

Fotograf Peter Hestbæk har med sin mangeårige erfaring i hvervet opdyrket en hel del viden og berøring med de mange elementer, som indgår i en god fotosession. Mit absolutte mål er at gøre mine kunder tilfredse, så kvaliteten af mit arbejde måles på intet andet end din tilfredshed.

Fotograf Peter Hestbæk har lavet fotografier af gravide i godt og vel 15 år. Gravide billeder med eller uden søskende udgør en god portion af mine mere end 1.200 fotografier op gennem årene. Vil du være den næste til at få lavet et fotografi af din graviditet hos mig, kan du bestille en tid til din fotosession allerede nu.

Når du har bestilt din tid, tager vi sammen en snak om, hvad du ønsker dig af fotografierne, så forventninger og eventuelle behov er afstemt, inden vi begynder processen med at skabe din billeder og gøre dem til lykkelige minder fra en forventningsfuld tid i dit liv.

Book din tid hos Fotograf Peter Hestbæk i dag

Det er mit job at styre begivenheden og levere de gode fotografier. Du har som din vigtigste opgave at være dig selv og komme oplagt ind i mit studie, så kan det ikke undgås, det bliver nogle gode billeder, vi skyder sammen.

Fotograf Peter Hestbæk tilbyder fotografering af gravide på hele Sjælland. Hvis du er bosiddende i Lyngby eller København, har du kort vej til mit studie, og du er velkommen til at kigge ind til en uforbeholden snak om, hvad jeg kan tilbyde af muligheder, sådan at du på forhånd har et nogenlunde indblik i, hvordan jeg går til opgaven.

Fotograf Peter Hestbæk lever af at fotografere og portrættere mennesker. Som fotograf for gravide søger jeg ligeledes at fange og gengive den særlige stemning, der omgiver den specielle periode i jeres liv, så det bliver et kærkomment minde til fotoalbummet.

Book en tid hos mig allerede i dag, så har du inden længe et sæt billeder, som gerne skulle være genstand for et skønt tilbageblik, når du ser dem.