Fotografering med mennesket og følelsen i fokus

Peter Hestbæk har mange års erfaring med at fotografere og portrættere mennesker. Siden 2006 har jeg egenhændigt drevet virksomheden Fotograf Peter Hestbæk, som i dag tilbyder fotografering til bryllupper og andre særlige lejligheder eller portrættering af børn, babyer, familier eller gravide.

I har mulighed for selv at sætte jeres præg på fotografiet med de idéer, I måtte have hertil. Jeg er lydhør og kommer også med gode forslag, så vi får det bedste resultat ud af bestræbelserne i en fælles proces. Det gælder både i den forberedende fase, under selve fotograferingen og i efterbehandlingen af billederne.

Fotograf Peter Peter Hestbæk
Adresse: Søndervej 17A, 2830 Virum
mobil: 24 28 93 18
mailinfo@fotografph.dk 

CVR nr: 29268185
Bank: Nykredit regnr. 5493 Kontonr. 0945768

Af hjertet tak for de helt fantastisk smukke billeder, Du har taget af os til vores bryllup. Du har foreviget en ubeskrivelig dejlig dag i vores liv. Dit arbejde er super professionelt og din service er helt i top, og vi vil varmt anbefale dig til venner og bekendte. Mange hilsner Camilla, Morten og Ella

Camilla & Morten Scharff Thorgrimson

Familier, voksne, børn, brudepar,
forretningsfolk & kærester har jeg fotograferet
– skal jeg også fotografere dig?

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 14 reviews

  • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for én uge siden
    Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
  • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ for én måned siden
    Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
  • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ for 3 måneder siden
    Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.

Meget professionel oplevelse. Peter er en fotograf der lader det naturlige i situationen opstå, hvilket resulterede i familiefotos af høj kvalitet, som udstråler nærvær og kærlighed. Vi har haft to gode oplevelser og vil når tiden melder sig, købe hans ekspertise igen  Familien Larsen

Ditte Larsen

 

Hvordan jeg arbejder

Klassiske portrætter og fotografier med reportageelementer

Til og med i dag har jeg fotograferet intet mindre end 1.214 forskellige mennesker eller grupper på hver sin unikke facon. Med mig som jeres fotograf får I et særegent og enestående portræt til evigt minde om den pågældende begivenhed eller det bestemte tidspunkt i jeres liv.

Hos Fotograf Peter Hestbæk er det typiske varemærke det klassiske, formelle look, som er meget oppe i tiden inden for fotografering. Jeg gør også brug af reportagestilen, som giver de lidt skæve vinkler på portrætteringen. Det vil ofte udmønte sig i billeder fra andre situationer end den klassiske opstilling, og det giver i det hele taget et autentisk snit til fotograferingen, så det færdige resultat ikke kommer til at minde om noget andet. Jeg gør en stor dyd ud af at fange de specielle øjeblikke, så mindet bliver så godt og varigt som overhovedet muligt.

På den kunstneriske side er jeg optaget af komposition og lys, som skal være med til at indramme fotografiet på den bedst tænkelige måde. Jeg går meget op i, at fotografiet giver en æstetisk oplevelse til betragterne, som gør billedet værd at kigge på i al eftertid.

Min metier er at indfange jer, øjeblikket og følelsen, så fotografiet bliver et behageligt, effektfuldt og følelsesladet minde om jeres børn, jeres familie, bryllupsdagen, eller hvad fotografiopgaven nu måtte indebære.

Står I med ønsket om at få lavet et portræt, der afspejler lige netop jeres familie eller en særlig begivenhed i jeres liv på bedste vis, så tøv ikke med at kontakte mig. Sammen finder vi ud af alle detaljerne omkring fotograferingen, så I inden længe har et smukt minde, der kan hænges op på væggen derhjemme.

 

 

 

Det er dine billeder

Du får altid rettighederne til dine billeder og du får dem i høj opløsning. Ingen vandmærker eller andet der gør det uoverskueligt at være hos fotografen = gennemskuelige priser

Vi fik for 2 år siden taget billeder af Peter da vores ældste datter var 3 måneder. Peter havde alle mulige gode ideer til billederne, og de blev fantastiske, selvom baby var træt og vejret lod noget tilbage at ønske. Sidste år fik vi et gavekort til en anden fotograf og hold da op, hvor var der forskel!! Derfor har Peter lige været på besøg igen og taget billeder af vores meget livlige 2-årige datter og hendes lillesøster på 3 måneder. Igen med enestående resultat. Peter satte udstyret op i vores regnvåde have og rykkede rundt alt efter lys og baggrund. Han er meget tålmodig og derfor virkelig god til børn – han fanger dem der hvor de er og får skabt god kontakt til dem = suveræne billeder. Efterbehandlingen af billederne er også helt i top. Vores venner er nu også kunder hos Peter og vi kan varmt anbefale ham! Vi inviterer ham hjem i haven igen næste år!

Anne Møller Nielsen & Jakob Lundborg