Fotografering med mennesker og følelser i fokus

Jeg har en passion for at fange menneskers følelser og udtryk gennem mine billeder. Jeg tror på, at et godt portræt ikke kun handler om at fange det ydre, men også om at vise personligheden og følelserne bagved.

Under fotograferingen skaber jeg en afslappet og tryg atmosfære, hvor du kan være dig selv og udtrykke dig frit. Jeg guider dig gerne i poses og udtryk, men det vigtigste er, at du føler dig komfortabel og afslappet.

Efter fotograferingen går jeg grundigt til værks i efterbehandlingen af billederne. Jeg redigerer dem med omhu og respekt for jeres ønsker og behov. Jeg stræber efter at give jer billeder, som I vil elske og værdsætte i mange år fremover. Se mine billeder igennem, jeg er stringent i forhold til hvordan jeg går til værks. Jeg bruger ikke for meget “photoshop”, men sikrer stadig at billederne viser den bedste version af dig.

Uanset om du ønsker et portræt til professionelt brug, til familiealbummet eller som en gave til en særlig person, vil jeg gøre mit bedste for at skabe det perfekte billede for dig. Jeg glæder mig til at samarbejde med dig og skabe billeder, som du vil værne om og værdsætte.

Mange af mine kunder kommer igen, år efter år.

 

Fotograf Peter Peter Hestbæk
Adresse: Søndervej 17A, 2830 Virum
mobil: 24 28 93 18
mailinfo@fotografph.dk 

CVR nr: 29268185

Familier, voksne, børn, brudepar,
forretningsfolk & kærester har jeg fotograferet
– skal jeg også fotografere dig?

 

 

 

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 30 reviews

 • Avatar dbilberg ★★★★★ for 5 måneder siden
  Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig gode billeder - bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos Peter.
 • Avatar Anders Broen ★★★★★ for 10 måneder siden
  Peter var meget behagelig, og dygtig til at arrangere familien (inkl. hund) så der blev taget rigtig gode billeder!
 • Avatar Betina Dyring-Andersen ★★★★★ 6 måneder siden
  Professionel fotograf med nem tidsbestilling. Gode råd undervejs. Kan bestemt anbefales.
 • Avatar Lotus Bergenholz ★★★★★ for 1 år siden
  Vi er rigtig glade for de babybilleder vi fik taget. Som han selv anbefaler er det en god ide at have forberedt sig på hvilke billeder man gerne vil have taget før man møder op
 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for 1 år siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 2 år siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.

Meget professionel oplevelse. Peter er en fotograf der lader det naturlige i situationen opstå, hvilket resulterede i familiefotos af høj kvalitet, som udstråler nærvær og kærlighed. Vi har haft to gode oplevelser og vil når tiden melder sig, købe hans ekspertise igen  Familien Larsen

Ditte Larsen

Af hjertet tak for de helt fantastisk smukke billeder, Du har taget af os til vores bryllup. Du har foreviget en ubeskrivelig dejlig dag i vores liv. Dit arbejde er super professionelt og din service er helt i top, og vi vil varmt anbefale dig til venner og bekendte. Mange hilsner Camilla, Morten og Ella

Camilla & Morten Scharff Thorgrimson

 

Hvordan jeg arbejder

Klassiske portrætter og fotografier med reportageelementer

Til og med i dag har jeg fotograferet intet mindre end 1.214 forskellige mennesker eller grupper på hver sin unikke facon. Med mig som jeres fotograf får I et særegent og enestående portræt til evigt minde om den pågældende begivenhed eller det bestemte tidspunkt i jeres liv.

Hos Fotograf Peter Hestbæk er det typiske varemærke det klassiske, formelle look, som er meget oppe i tiden inden for fotografering. Jeg gør også brug af reportagestilen, som giver de lidt skæve vinkler på portrætteringen. Det vil ofte udmønte sig i billeder fra andre situationer end den klassiske opstilling, og det giver i det hele taget et autentisk snit til fotograferingen, så det færdige resultat ikke kommer til at minde om noget andet. Jeg gør en stor dyd ud af at fange de specielle øjeblikke, så mindet bliver så godt og varigt som overhovedet muligt.

På den kunstneriske side er jeg optaget af komposition og lys, som skal være med til at indramme fotografiet på den bedst tænkelige måde. Jeg går meget op i, at fotografiet giver en æstetisk oplevelse til betragterne, som gør billedet værd at kigge på i al eftertid.

Min metier er at indfange jer, øjeblikket og følelsen, så fotografiet bliver et behageligt, effektfuldt og følelsesladet minde om jeres børn, jeres familie, bryllupsdagen, eller hvad fotografiopgaven nu måtte indebære.

Står I med ønsket om at få lavet et portræt, der afspejler lige netop jeres familie eller en særlig begivenhed i jeres liv på bedste vis, så tøv ikke med at kontakte mig. Sammen finder vi ud af alle detaljerne omkring fotograferingen, så I inden længe har et smukt minde, der kan hænges op på væggen derhjemme.

 

 

 

Det er dine billeder

Du får altid rettighederne til dine billeder og du får dem i høj opløsning. Ingen vandmærker eller andet der gør det uoverskueligt at være hos fotografen = gennemskuelige priser

Vi fik for 2 år siden taget billeder af Peter da vores ældste datter var 3 måneder. Peter havde alle mulige gode ideer til billederne, og de blev fantastiske, selvom baby var træt og vejret lod noget tilbage at ønske. Sidste år fik vi et gavekort til en anden fotograf og hold da op, hvor var der forskel!! Derfor har Peter lige været på besøg igen og taget billeder af vores meget livlige 2-årige datter og hendes lillesøster på 3 måneder. Igen med enestående resultat. Peter satte udstyret op i vores regnvåde have og rykkede rundt alt efter lys og baggrund. Han er meget tålmodig og derfor virkelig god til børn – han fanger dem der hvor de er og får skabt god kontakt til dem = suveræne billeder. Efterbehandlingen af billederne er også helt i top. Vores venner er nu også kunder hos Peter og vi kan varmt anbefale ham! Vi inviterer ham hjem i haven igen næste år!

Anne Møller Nielsen & Jakob Lundborg