Portrætfotografering

Personligt portrætfoto i København

Fotograf Peter Hestbæk er din fotograf, hvis du skal have taget et portrætfoto i København eller omegn. Søger du en fotograf, er jeg klar med kamera og studie i Virum, så vi sammen kan lave et rigtig godt billede af dig. Jeg tilbyder min hjælp i private sammenhænge, men jeg tilvejebringer også min ekspertise, hvis du ønsker at krydre dit cv med et lækkert portrætfoto, så du formår at skille dig ud fra mængden i ansøgningsbunken.

Jeg tager billeder af alle tænkelige persontyper i samtlige aldersgrupper. Der er absolut ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre i mit studie.

Du får i første omgang dit portrætfoto i en digital udgave, men det er også muligt, at jeg mod et mindre beløb printer fotografiet til dig i sort/hvid eller farver, som du ønsker det.

Se inspiration

Med over 1.200 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Jeg er super tilfreds med billederne, de er bare vildt gode :o)Det var lige sådan nogen jeg havde drømt om, tak.

Maja

Hold da op – wauu – tak – de er fantastiske, du har ramt os ind i sjælen, skal jeg love for.

Lisa og Tage

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

Ovenstående priser er gældende til 31/12-2020, herefter kommer der en ny prisliste

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 2 uger siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 5 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.

Portrætfoto i København med personlighed og karakter

Dit portrætfoto kan være til brug på Facebook, LinkedIn, dating sites, eller måske skal det bare sættes i ramme derhjemme. Formålet er sådan set underordnet. Det vigtigste er blot, at vi sammen finder frem til de bedste løsninger i forbindelse med selve fotograferingen, så det færdige resultat lever fuldt ud op til dine ønsker og forventninger.

I et tæt samarbejde finder vi ud af, hvad der skal til for at få dine bedste sider frem i fotograferingen. Jeg betragter enhver opgave som særegen, og min vigtigste opgave er at indfange din personlighed og specielle udstråling, så billedet afspejler din unikke karakter på bedste vis.

Forud for fotograferingen tager vi en uformel snak om dine ønsker til portrætfotoet, og hvad fotoet skal bruges til. På den måde er vi på bølgelængde, når jeg star bag kameraet og skyder dit kommende portrætbillede.

Hvordan bringer vi liv ind i billedet? Hvordan fremhæver vi de træk, som du holder allermest af ved dit udseende? Det er nogle af de spørgsmål, jeg ynder at stille mig selv – og dig ikke mindst – forud for et samarbejde.

Portrætfotograf tæt på Lyngby med eget studie

De fleste vælger at få foretaget fotograferingen i mit studie i Virum tæt på Lyngby, men der er også mulighed for, at jeg kommer ud til en location i København og omegn, som du gerne vil have til at danne ramme om dit portrætfoto. Det kan være, at du føler dig mere tryg i bestemte omgivelser, så giver det som regel også det bedste portrætfoto i sidste ende. Det kan endda vise sig at være den helt rigtige beslutning at lave portrættet i det fri, hvor naturen giver sit besyv med. Valget er dit.

Fotograf Peter Hestbæk har mange års erfaring med portrætfotografering, og jeg garanterer, at selve fotograferingen foregår så professionelt som overhovedet som muligt.

En fotosession hos Fotograf Peter Hestbæk varer ca. 30 minutter. Jeg tager mig af alle de tekniske spørgsmål, herunder lys, baggrund, holdning, optageteknik og komposition. Du skal sådan set bare sørge for at være dig selv under fotograferingen, så plejer det gerne at udmønte sig i nogle rigtig gode billeder, som begge parter kan være tilfredse med.

Efterbehandlingen af dine billeder er ligeledes i gode hænder. Jeg tager mig af både billede retouchering, beskæring, justering af farver, lysning, fjernelse af pletter, og hvad der ellers hører sig til i den henseende.

Portrætfotograf med mange års erfaring

Fotograf Peter Hestbæk har til dato lavet mere end 1.200 portrætfotos, familiebilleder og lignende. Du kan se et udsnit af de hidtidige billeder i min personlige portefølje, og måske lader du dig inspirere af noget af det, du ser. Det er sjældent en dårlig ting at tage et kig på, hvordan andre portrætter giver sig ud, og om en speciel facon falder i din smag.

Går du med tanken om at få lavet et portrætfoto, eller vil du forære din kæreste eller et andet familiemedlem en privat fotosession med en portrætfotograf i København, Lyngby eller på Amager, er jeg klar til at tage imod og gøre dine tanker til virkelighed.

Med Fotograf Peter Hestbæk får du en rigtig god portrætfotograf i København eller Lyngby til meget rimelige priser. Efter fotograferingen vælger du selv de billeder ud, som du ønsker at erhverve dig til al eftertid. Du får adgang til billederne online, så du kan bladre cirka 50-100 fotos igennem, inden du udpeger de portrætbilleder, du gerne vil have.

Herunder fremgår priserne for de fotopakker, som er tilgængelige hos Fotograf Peter Hestbæk:
1 billede: 1.500 kroner
5 billeder: 1.800 kroner
20 billeder: 2.400 kroner
40 billeder: 3.000 kroner

Når du har bestemt dig for hvilken pakke du gerne vil have, får du rådighed over et online fotoalbum, hvorfra du kan downloade de valgte billeder i en høj opløsning.

Du har mulighed for at tilvælge en række tjenester, ligesom du er med til at beslutte, om billederne skal være i sort/hvid eller farver.

Ønsker du, at jeg skal printe dine billeder, kan det også lade sig gøre. Prisen afhænger af størrelsen på fotografiet. Du får på den måde et portrætbillede, hvor kvaliteten med garanti er helt i top.

Få lavet billedet til dit cv af professionel portrætfotograf i København

Fotograf Peter Hestbæks repertoire breder sig også til cv billeder. Jeg kan hjælpe dig, hvis du mangler et portrætfoto til din Facebook- eller din LinkedInprofil. Vi laver sammen et billede, der fungerer perfekt sammen med din jobansøgning, så du står godt rustet til ræset mod andre topkandidater til drømmearbejdspladsen.

Du kan se eksempler på de cv-billeder, jeg tidligere har lavet, i min personlige portefølje.

Jeg brænder for at fotografere og portrættere mennesker, og jeg gør altid en dyd ud af at få de bedste sider af din personlighed frem i lyset, når du befinder dig i spotlightet fra mit kamera.

Er du interesseret i at få mig til at lave dine portrætbilleder, kan du altid kontakte mig for en uforbeholden snak om, hvad du kan forvente dig af en portrætfotografering hos Fotograf Peter Hestbæk.

Book en tid allerede i dag, så har du inden længe et eller flere portrætbilleder, som du med stolthed kan vise frem for omverdenen.