Portrætfotografering

Det gode personlige portrætfoto

Jeg tilbyder også forskellige pakker, hvor du kan få flere portrætbilleder eller kombinere dem med andre typer billeder, såsom familieportrætter eller bryllupsbilleder. Jeg stræber altid efter at skabe et behageligt og afslappet miljø under fotosessionen, så du kan føle dig tryg og naturlig foran kameraet.

Mit mål er at skabe portrætbilleder, der er tidløse og autentiske, og som du vil værdsætte i mange år fremover. Jeg bruger professionelt udstyr og teknikker til at sikre, at billederne er af høj kvalitet og har en professionel finish.

Hvis du er interesseret i at få taget et personligt portrætbillede, er du velkommen til at kontakte mig for at diskutere dine behov og ønsker. Jeg vil gerne hjælpe med at skabe et unikt og mindeværdigt portræt, der fanger din personlighed og udstråling.

 

 

Her er nogle gode råd til at få taget et personligt portrætfoto hos en fotograf:

 1. Forbered dig på forhånd: Tænk over, hvad du vil have fotograferet og hvilken slags foto du ønsker. Det er en god idé at tænke over tøjvalg og eventuelle accesories, der kan passe til den ønskede stemning.

 2. Se inspiration: Det er en god idé at se mine billeder igennem for inspiration. På den måde kan du finde det du godt kunne tænke dig, samt få en sikkerhed for at jeg kan gøre det samme for dig.

 3. Vær naturlig: Prøv at være dig selv og vær ikke bange for at smile, også med tænderne og være naturlig. Jeg giver dig nogle instruktioner og vejledning under selve fotograferingen, hvis du ønsker det.

 4. Giv mig feedback: Hvis der er noget, du ønsker anderledes under fotograferingen, så sig til. Jeg lytter gerne til din feedback. Mit ønske er at opnår det bedste resultat for dig.

 5. Vær veloplagt: Sørg for at være frisk og udhvilet på dagen for fotograferingen, så du kan være opmærksom og fokuseret. Det vil også hjælpe på dit udseende og gøre det nemmere for mig at fange din personlighed på billederne.

Se inspiration

Med over 1.700 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Jeg er super tilfreds med billederne, de er bare vildt gode :o)Det var lige sådan nogen jeg havde drømt om, tak.

Maja

Hold da op – wauu – tak – de er fantastiske, du har ramt os ind i sjælen, skal jeg love for.

Lisa og Tage

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

Ekstra billede

Leveret digitalt
Kr. 100
 • Du får typisk 50 til 150 billeder at vælge imellem efter en fotosession. Øsnker du mere end ét, kan dette tilkøbes for kr. 100 pr stk.
 • Køb flere, spar mere:
 • Bestil 10 ekstra billeder, spar 10%
 • Bestil 20 ekstra billeder, spar 20%

Print

Professionel kvalitet
Kr.30/fra
 • Størrelser:
 • 10,0 x 15,0 = 30,-
 • 13,0 x 18,0 = 55,-
 • A5 (14,8 x 21,0) = 95,-
 • A4 (21,0 x 29,7) = 175,-
 • A3 (29,7 x 42,0) = 300,-
 • A2 (42,0 × 59,4) = 495,-

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-150 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen.

Hvis du bestiller print, er det hurtigste er at afhente billederne på min adresse (Søndervej 17A, Virum). Ønsker du dem sendt, tillægges et forsendelsesgebyr på kr. 60,-

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 30 reviews

 • Avatar dbilberg ★★★★★ for 6 måneder siden
  Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig gode billeder - bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos Peter.
 • Avatar Anders Broen ★★★★★ for 11 måneder siden
  Peter var meget behagelig, og dygtig til at arrangere familien (inkl. hund) så der blev taget rigtig gode billeder!
 • Avatar Betina Dyring-Andersen ★★★★★ 6 måneder siden
  Professionel fotograf med nem tidsbestilling. Gode råd undervejs. Kan bestemt anbefales.
 • Avatar Lotus Bergenholz ★★★★★ for 1 år siden
  Vi er rigtig glade for de babybilleder vi fik taget. Som han selv anbefaler er det en god ide at have forberedt sig på hvilke billeder man gerne vil have taget før man møder op
 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for 1 år siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 2 år siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.