Portrætfotografering

Det gode personlige portrætfoto

Målet med et personligt portrætbillede er at fange motivets unikke personlighed og skabe et varigt minde om dem.

Et personligt portrætbillede er et billede, der fanger essensen af en person. Det kan være et hovedskud eller et helkropsskud, men det skal fange personens personlighed. Mit mål er at få alle mennesker til at føles sig tilpas foran kameraet, for at kunne indfange dette billede.

Jeg tager billeder af alle og i alle aldersgrupper, børn, unge, ældre.

Du får i første omgang dit portrætfoto i en digital udgave, klar til print, men jeg hjælper også gerne med at levere print i professionel kvalitet.

 

 

Her er nogle gode råd til at få taget et personligt portrætfoto hos en fotograf:

 1. Forbered dig på forhånd: Tænk over, hvad du vil have fotograferet og hvilken slags foto du ønsker. Det er en god idé at tænke over tøjvalg og eventuelle accesories, der kan passe til den ønskede stemning.

 2. Se inspiration: Det er en god idé at se mine billeder igennem for inspiration. På den måde kan du finde det du godt kunne tænke dig, samt få en sikkerhed for at jeg kan gøre det samme for dig.

 3. Vær naturlig: Prøv at være dig selv og vær ikke bange for at smile, også med tænderne og være naturlig. Jeg giver dig nogle instruktioner og vejledning under selve fotograferingen, hvis du ønsker det.

 4. Giv mig feedback: Hvis der er noget, du ønsker anderledes under fotograferingen, så sig til. Jeg lytter gerne til din feedback. Mit ønske er at opnår det bedste resultat for dig.

 5. Vær veloplagt: Sørg for at være frisk og udhvilet på dagen for fotograferingen, så du kan være opmærksom og fokuseret. Det vil også hjælpe på dit udseende og gøre det nemmere for mig at fange din personlighed på billederne.

Se inspiration

Med over 1.500 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Jeg er super tilfreds med billederne, de er bare vildt gode :o)Det var lige sådan nogen jeg havde drømt om, tak.

Maja

Hold da op – wauu – tak – de er fantastiske, du har ramt os ind i sjælen, skal jeg love for.

Lisa og Tage

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 26 reviews

 • Avatar Betina Dyring-Andersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Professionel fotograf med nem tidsbestilling. Gode råd undervejs. Kan bestemt anbefales.
 • Avatar Lotus Bergenholz ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi er rigtig glade for de babybilleder vi fik taget. Som han selv anbefaler er det en god ide at have forberedt sig på hvilke billeder man gerne vil have taget før man møder op
 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for 6 måneder siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 1 år siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.
 • Avatar Tenna Dahl ★★★★★ 9 months ago
  Professionel fotograf og vi er rigtig glade for billederne. Vi kan varmt anbefale at få taget billeder hos Peter.
 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ 11 months ago
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser