Børnefotografering

Professionel børnefotograf i København

Behøver du en fotograf til at tage billeder af dine børn, er Fotograf Peter Hestbæk det oplagte valg på Sjælland. Jeg har lavet børneportrætter siden 2006, og jeg brænder for at bringe det bedste frem i dine billeder.

Som min vigtigste metier forsøger jeg at fremhæve de stærkeste udtryk og karaktertræk hos børnene i de billeder, der bliver til i mit studie. Jeg går meget op i, at fotograferingen tager hensyn til den målgruppe, jeg arbejder med. Derfor lægger jeg også vægt på at gøre det sjovt og hyggeligt for børnene, når de skal fotograferes hos mig.

Med Fotograf Peter Hestbæk som din børnefotograf kan du forvente billeder med følelser, stemning og personlighed. Det er muligt at få fotograferet op til fem personer på samme tid, så hele søskendeflokken kan komme med på portrættet.

Se billeder

Se priser

Se inspiration

Med over 1.200 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Fantastiske billeder af alle ungerne! Flot og professionelt klaret med tre børn, der ikke er de mest rolige:-)

Louise

Indrømmet… børn er ikke altid nemme – de gør og poserer ikke bare som man måske gerne vil have det og slet ikke indenfor de 45 minutter der er afsat. Derfor arbejder vi sammen om at tage fokus væk fra kameraet og lyset, for at få de naturlige og ikke opstillede smil og udtryk frem.

Der er selvfølgelig også tid til at tage et par enkeltportrætter af jer hver især, hvis I ønsker dette.

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikke

Tusind tak! Det er de mest utroligt gode billeder!! ?

Maria

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

Ovenstående priser er gældende til 31/12-2020, herefter kommer der en ny prisliste

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 2 uger siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 4 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.

Portrætfoto af dine børn i mit studie eller på en selvvalgt location

De fleste vælger at få taget deres billede i mit studie i Virum, tæt på Lyngby, men der er også mulighed for, at du selv udpeger stedet, hvor fotograferingen skal foregå. Det kan være hjemme i dit hus eller ude i naturen. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for udfoldelserne. Jeg stiller altid mit professionelle udstyr til rådighed for fotograferingen, så du bliver beriget med de bedst tænkelige billeder, uanset hvor fotograferingen foregår.

Portrætfotoet af dine børn bliver til i et tæt samarbejde mellem kunde og Fotograf Peter Hestbæk. Her lader du mig vide, hvad du forventer dig af billedet, så vi på forhånd har en forventningsafstemning, hvor mål og ambitioner er fremlagt. Det giver en proces med tillid og tryghed, og sådan lykkes vi også med at få de bedste fotografier ud af vores samarbejde.

I samarbejdet giver jeg selvfølgelig også udtryk for mine tanker, idéer og eventuelle faldgruber, så du drager mest mulig nytte af min professionelle erfaring. Jeg lytter samtidig til alle dine indspark, så den retning, vi bevæger os i, indeholder de bedste tanker fra begge parter.

Et godt samarbejde mellem kunde og fotograf giver de bedste forudsætninger for at nå frem til det fælles mål om at lave en rigtig god fotografering af dine børn.

Du er meget velkommen til at orientere dig i min portefølje af tidligere fotoopgaver og lade dig inspirere til et særligt motiv. Du finder måske en bestemt opsætning, der også kan fungere godt i forbindelse med fotograferingen af dit barn eller dine børn.

Børnefotograf i København med stor teknisk ekspertise

Fotograf Peter Hestbæk vejleder i forhold til lys, baggrund, holdning, optageteknik og komposition, så børnene blot skal koncentrere sig om at være nærværende. Med naturlighed får vi sammen de bedste billeder ud af anstrengelserne.

En fotosession hos Fotograf Peter Hestbæk tager rundt regnet 30 minutter. Jeg sætter naturligvis billedet op på den måde, som er mest relevant i den konkrete sammenhæng. Som mangeårig portrætfotograf ved jeg, hvad der virker, og hvad der omvendt spiller mindre godt sammen, når det kommer til farvekonstellationer og lignende elementer i fotograferingen af dine børn.

Jeg kan også agere fotograf til dit familiefoto eller portrætfotos af forskellig karakter – i private såvel som i arbejdsrelaterede sammenhænge. Skal du have lavet et flot familiebillede i anledning af julen, er Fotograf Peter Hestbæk også tilgængelig for julefotografering.

Vil du allerede nu sikre dig at komme først i køen til min julefotografering, kan du tilmelde dig via formularen på min hjemmeside. Du får besked per mail, når jeg åbner op for de første kunder.

Mulighederne er stort set uanede hos Fotograf Peter Hestbæk. Du er også velkommen til at kontakte mig for en uforbeholden snak om, hvad jeg kan gøre for dig i forbindelse med familiefotografering på Sjælland.

Fotograf Peter Hestbæk som fotograf til din konfirmation

Portrætfotoet af dit barn eller dine børn er den perfekte gave til far, mor eller barnets bedsteforældre.

Når konfirmationstiden står for døren, er jeg også fotograf til dit barns konfirmation, så du får et velkomponeret billede som minde fra den begivenhed.

Med i prisen får du naturligvis også en grundig efterbehandling af billederne, hvor de retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, og hvad der ellers måtte være nødvendigt for at lave det bedste billede. Efterbehandlingen sker dog først, når du har udvalgt de billeder, du gerne vil bestille.

Der er forskellige pakkeløsninger hos Fotograf Peter Hestbæk. Umiddelbart efter fotograferingen får du tilgang til 50-100 af de billeder, jeg skød i fotosessionen. Med udgangspunkt i disse billeder udpeger du de fotografier, du gerne vil bestille til fremtidig brug.

Mine priser som fotograf er som følger:
1 billede: 1.500 kroner
5 billeder: 1.800 kroner
20 billeder: 2.400 kroner
40 billeder: 3.000 kroner

Når du bestiller fotografierne, får du dem leveret i et online fotoalbum, hvorfra er er muligt at downloade billederne i en høj opløsning.

Fotograf Peter Hestbæk kan også fremkalde billederne til dig for et mindre beløb. I så fald er du garanteret et print i høj kvalitet. Fotografierne af dine børn er klar til at blive indrammet og hængt op hjemme på væggen eller til pynt på skrivebordet på arbejdspladsen.

Billederne fra Fotograf Peter Hestbæk kan bestilles både i farver og i sort/hvid, alt efter hvad du synes bedst om, når du ser de billeder, der er blevet til i lyset fra mit fotografiapparat.

Benyt Fotograf Peter Hestbæk som fotograf til dit familiefoto

Fotograf Peter Hestbæk har mange års erfaring som portrætfotograf, familiefotograf med mere. Min passion er at fotografere og portrættere mennesker. Derfor er mit naturlige fokus også at bringe de bedste udtryk frem i billederne, så du får et minde, der lader dig genopleve lige netop dette øjeblik eller tidspunkt i børnenes liv ved en senere lejlighed. Et minde så stærkt, at det mange år efter stadig kan bringe et stort smil frem på dine læber.

Fotograf Peter Hestbæk er altid klar og veloplagt til at lave de skønneste fotografier af dine børn eller til familiefotografering på Sjælland. Jeg kender selv de følelser, mine børn kan frembringe hos mig. Det er de samme følelser, jeg forsøger at fremkalde i mine billeder.