Familiefotografering

Familiefoto

Jeg er en erfaren familiefotograf, der specialiserer mig i at skabe smukke og kreative familiebilleder. Uanset om du ønsker billeder af dine børn, søskende, større familiegrupper, nyfødte babyer eller børneportrætter, så er jeg klar til at hjælpe.

Jeg tilbyder fotosessioner enten hos dig eller i mit studie i Virum, der ligger kun 20 minutter nord for København. Du kan også kombinere fotosessionen med portrætter til CV eller baby- og børnefotos.

Min stil er enkel og fokuserer på at fremhæve jer som familie. Jeg holder baggrunden enkel for at lægge fokus på jeres ansigter, øjne og smil.

Jeg har også nogle gode råd til familiefotografering. Det kan være en god idé at koordinere tøjfarver, især når I er flere på billedet. Lyst eller hvidt tøj passer godt til en lys baggrund, mens mørkere tøj passer godt til en mørkere baggrund. I kan også vælge tøj i samme farvetoner eller farveskala for at skabe harmoni på billedet.

Det er vigtigt, at I føler jer komfortable i jeres tøj og at det passer til jeres personlighed. Undgå tøj med store logoer, skrift eller mønstre, da det kan distrahere fra hovedmotivet.

Hvis I ønsker at tilføje lidt ekstra stil og personlighed til billederne, kan I overveje at bruge accessories som hatte, tørklæder eller smykker.

 

Under fotosessionen er det vigtigt, at I har det sjovt! Lad børnene lege og være sig selv, og lad øjeblikkets spontanitet skabe de bedste billeder.

Efter fotosessionen vil I få mulighed for at vælge de bedste billeder, som jeg vil redigere og levere til jer enten digitalt eller som print, alt efter jeres ønsker.

Jeg ser frem til at skabe smukke og mindeværdige familiebilleder sammen med jer!

Book tid i dag

Børn vokser hurtigt og deres udseende og udtryk ændrer sig – især når de er helt små. Få taget et dejligt billede af hele familien af en professionel fotograf. Det vil du ikke fortryde. Book tid allerede i dag.

Det kræver erfaring, timing og det rette udstyr at fange alle lige et det øjeblik der giver det fantastisk billede. Jeg har fotograferet familier siden 2006 og det er altid en spændende opgave.

Se inspiration

Med over 1.700 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikee

Tusind tak for de skønne billeder – de rører hjertet præcis som jeg ønskede, og jeg ved de vil betyde rigtig meget for mig selv og familien i den kommende – måske svære – tid.
Tusind tak for en dejlig og behagelig oplevelse – det var helt fantastisk!

Nanna

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

Ekstra billede

Leveret digitalt
Kr. 100
 • Du får typisk 50 til 150 billeder at vælge imellem efter en fotosession. Øsnker du mere end ét, kan dette tilkøbes for kr. 100 pr stk.
 • Køb flere, spar mere:
 • Bestil 10 ekstra billeder, spar 10%
 • Bestil 20 ekstra billeder, spar 20%

Print

Professionel kvalitet
Kr.30/fra
 • Størrelser:
 • 10,0 x 15,0 = 30,-
 • 13,0 x 18,0 = 55,-
 • A5 (14,8 x 21,0) = 95,-
 • A4 (21,0 x 29,7) = 175,-
 • A3 (29,7 x 42,0) = 300,-
 • A2 (42,0 × 59,4) = 495,-

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-150 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen.

Hvis du bestiller print, er det hurtigste er at afhente billederne på min adresse (Søndervej 17A, Virum). Ønsker du dem sendt, tillægges et forsendelsesgebyr på kr. 60,-

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 30 reviews

 • Avatar dbilberg ★★★★★ for 6 måneder siden
  Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig gode billeder - bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos Peter.
 • Avatar Anders Broen ★★★★★ for 11 måneder siden
  Peter var meget behagelig, og dygtig til at arrangere familien (inkl. hund) så der blev taget rigtig gode billeder!
 • Avatar Betina Dyring-Andersen ★★★★★ 6 måneder siden
  Professionel fotograf med nem tidsbestilling. Gode råd undervejs. Kan bestemt anbefales.
 • Avatar Lotus Bergenholz ★★★★★ for 1 år siden
  Vi er rigtig glade for de babybilleder vi fik taget. Som han selv anbefaler er det en god ide at have forberedt sig på hvilke billeder man gerne vil have taget før man møder op
 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for 1 år siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 2 år siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.