Familiefotografering

Familiefoto i København og omegn

Familiefotograf til familiefotografering. Hvis du skal have lavet nogle smukke og kreative familiebilleder af børnene, dine søskende, gruppefotos af større familier, den nyfødte baby, børnefotos eller noget hele andet? 

Det kan være hos dig eller i mit studie i Virum (20 min nord for København). En fotosession hos mig kan altid kombineres med portrætter til CV eller babyfoto og børnefoto – du bestemmer.
Min stil er meget enkel. Jeg holder baggrunden enkel for at få fokus på jer, ansigter, øjnene og smilet. 

 

Familiefotografering – gode råd

Når man er flere på billedet er det en god idé i nogen grad at koordinere tøjfarver.
Lyst/hvidt tøj går generelt godt til en lys/hvid baggrund, ligesom mørkere tøj går generelt godt til en mørkere baggrund.

Jeg anbefaler ikke nødvendigvis at alle har ens tøj på blot at man tænker over kontrasterne der bliver skabt. Fokus skal være på ansigter og udtryk, ikke på tøj og logoer.

Ethvert portræt er en speciel opgave. Det er portrætfotografens opgave at indfange din personlighed og specielle udstråling. Vi taler sammen, om dine ønsker og hvad målet er med portrættet.

Book tid i dag

Børn vokser hurtigt og deres udseende og udtryk ændrer sig – især når de er helt små. Få taget et dejligt billede af hele familien af en professionel fotograf. Det vil du ikke fortryde. Book tid allerede i dag.

Det kræver erfaring, timing og det rette udstyr at fange alle lige et det øjeblik der giver det fantastisk billede. Jeg har fotograferet familier siden 2006 og det er altid en spændende opgave.

Se inspiration

Med over 1.200 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikee

Tusind tak for de skønne billeder – de rører hjertet præcis som jeg ønskede, og jeg ved de vil betyde rigtig meget for mig selv og familien i den kommende – måske svære – tid.
Tusind tak for en dejlig og behagelig oplevelse – det var helt fantastisk!

Nanna

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

Ovenstående priser er gældende til 31/12-2020, herefter kommer der en ny prisliste

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 2 uger siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 5 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.

Familiefotos i pakker til rimelige priser

En fotosession hos Fotograf Peter Hestbæk tager cirka en halv time. Jeg tager mig af alle de tekniske foranstaltninger så som lys, baggrund, holdning og optageteknik, så I blot skal koncentrere jer om at være, som I er. Ægthed og tilstedeværelse giver uden tvivl de bedste resultater.

Efter fotosessionen udvælger jeg mellem 50 og 100 billeder, som du har mulighed for at finde dine kommende familiebilleder iblandt. Med det store udvalg får du lov til at vælge lige nøjagtig de billeder, der falder i din smag. I samme ombæring beslutter du også, om billederne skal være i sort/hvid eller farver.

Efterbehandlingen af fotografierne sker først, når du har bestemt dig for, hvilke billeder du ønsker. Jeg foretager både billede retouchering, beskæring, justering af farver, lysning og pletfjernelse, så dine billeder kommer i absolut topkvalitet.

Når du har bestilt din fotopakke, får du råderet over et online fotoalbum med dine familiebilleder. Herfra kan du downloade og printe billederne i en høj opløsning. Det er dog også muligt at bestille et print hos mig for et mindre beløb, så fremkalder jeg dem og sender til jer.

Prisen for familiefotos hos Fotograf Peter Hestbæk følger de samme priser som al øvrig portrætfotografering. Det er altså ikke dyrere at få lavet et gruppebillede, så længe der er tale om et familieportræt.

Priserne for de respektive fotopakker er som følger:
1 billede: 1.500 kroner
5 billeder: 1.800 kroner
20 billeder: 2.400 kroner
40 billeder: 3.000 kroner

Familiefotografering i København med identitet og følelser i fokus

Fotograf Peter Hestbæk er kendt for at lave gruppefotos. I sætter helt selv menneskene sammen. Det kan være jeres børn, et søskendebillede eller en større familieforsamling, I ønsker at forevige.

Jeg udnytter mine evner fra mit hverv som portrætfotograf i familiebillederne. Her gælder det ligeledes om at indfange den særlige identitet, følelse eller øjeblikkelige stemning, der er sigende for jeres familie. Billederne skulle gerne give jer en behagelig oplevelse og være et dejligt minde, når I betragter jeres familie mange år senere.

I mine forberedelser gør jeg en stor dyd ud af at involvere dig som kunde, så vi arbejder hen imod det samme mål, og resultatet i sidste ende tilfredsstiller begge parter.

Jeg er åben over for alle idéer. Det vigtigste er, at I bliver tilfredse med det familieportræt, der kommer ud af fotosessionen. Derfor bliver billederne også til i et tæt samarbejde, så vi sikrer os, at de bedste tanker integreres i portrættet af jeres familie. Ligeledes kan jeg med min mangeårige beskæftigelse som fotograf i København og Lyngby hjælpe familieportrættet bedst muligt på vej via mine professionelle erfaringer fra faget.

Et familiefoto er et minde, I forærer jer selv

Fotograf Peter Hestbæk har fotograferet familier, børn og mange andre familiære konstellationer siden 2006. Jeg går til hver eneste opgave med ildhu og fingerspidsfornemmelse, så vi får de stærkeste og mest interessante karaktertræk hos jeres familie frem i billedet.

Du kan altid lade dig inspirere af de billeder, som figurerer i min personlige portefølje, hvor du finder et udsnit af mine mere end 1.200 hidtidige værker. Det kan være, at du synes særlig godt om nogle af de omgivelser, andre mennesker med tiden er blevet fotograferet i.

Familiefotoet kan I efterfølgende hænge op på væggen derhjemme eller bruge det som skrivebordsbaggrund på arbejdscomputeren. Billedet er ikke bare et minde for eftertiden. Det er også et værk, der bidrager til hjemmets fremtoning på lige fod med al mulig anden inventar i hjemmet.

Kontakt mig for en uforbeholden snak om, hvad jeg kan gøre for dig og din familie. Så finder vi sammen frem til en løsning, så I fremover kan mindes øjeblikket med glæde, når familiebillederne popper op i fotoalbummet.

Hvis I går med tanker om at få lavet et familiebillede, vil Fotograf Peter Hestbæk med glæde være jeres portrætfotograf.

Familieportrætter – det skal du tænke over

Jeg hjælper jer med at koordinere tøjfarver og lignende, så det hele hænger sammen, og I får det bedste resultat ud af familiefotograferingen i København. Den grundige forberedelse giver jer et familieportræt, der lever fuldt ud op til jeres forventninger. Et godt råd er at parre lyst/hvidt tøj med en lys/hvid baggrund og mørkt tøj med en mørk baggrund. Det er fornuftigt at have gjort sig nogle tanker om kontrasterne, inden billedet tages, så det ikke bevæger sig i en utilsigtet retning og irriterer øjet, der ser.

Mit fokus ligger på ansigter og udtryk, ikke tøj og logoer. Derfor er det nok så vigtigt, at tøjet ikke stjæler fokus fra personerne på billedet.

Hvis I gerne vil have en anden setting for jeres familiebillede end de klassiske omgivelser i mit fotostudie i Virum, tæt på Lyngby, er der mulighed for, at jeg kommer ud til jer og tager billedet i jeres hjem. Mange ønsker også at få lavet familiefotoet udendørs, hvor naturen agerer smuk baggrund for fotografiet. Jeg er åben for alle idéer. Det er jer, der bestemmer.

Book tid allerede i dag til en familiefotografering i København, så vi sammen kan komme i gang med den spændende opgave, som det er at portrættere en familie.