familiefotografering

Har du brug for et godt portrætfoto af dig selv eller andre? Det kan være til brug på facebook, linkedin eller dating sites. Så har du mulighed for at få taget billeder i et studie eller on location.

Ethvert portræt er en speciel opgave. Det er porttrætfotografens opgave at indfange din personlighed og specielle udstråling. Der er ikke nogen der ikke er fotogen, der er kun gode eller dårlige billeder.

Vi taler sammen inden, om dine ønsker og hvad målet er med portrættet.

Et billede skal ikke bare stå stille. Der skal være liv i et billede og dit øje skal få lyst til at bevæge sig ad linierne der komponerer det.

Jeg hjælper til med lys, baggrund, holdning, optageteknik, komposition – og du hjælper til med at være den du er…. At tage et portræt er et samarbejde mellem portrætfotografen og dig.

Se billeder

Se priser

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikee

Tusind tak for de skønne billeder – de rører hjertet præcis som jeg ønskede, og jeg ved de vil betyde rigtig meget for mig selv og familien i den kommende – måske svære – tid.
Tusind tak for en dejlig og behagelig oplevelse – det var helt fantastisk!

Nanna

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages is højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder efterbehandles på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billede beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder du finder her på siden.

PRISER

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

 

DET KAN DU VÆLGE TIL

  • Print/fremkaldelse
  • ekstra billede (kr. 100,-)
  • Sort/hvid eller bleach (kr. 400,-)
  • DVD (kr. 100,- inkl. forsendelse)
  • Kørsel kr. 9/km (fra Virum)
  • Print (se mere)