Familiefotografering

Familiefoto

Familiefotograf til familiefotografering. Hvis du skal have lavet nogle smukke og kreative familiebilleder af børnene, dine søskende, gruppefotos af større familier, den nyfødte baby, børnefotos eller noget hele andet? 

Det kan være hos dig eller i mit studie i Virum (20 min nord for København). En fotosession hos mig kan altid kombineres med portrætter til CV eller babyfoto og børnefoto – du bestemmer.
Min stil er meget enkel. Jeg holder baggrunden enkel for at få fokus på jer, ansigter, øjnene og smilet. 

 

Familiefotografering – gode råd

Når man er flere på billedet er det en god idé i nogen grad at koordinere tøjfarver.
Lyst/hvidt tøj går generelt godt til en lys/hvid baggrund, ligesom mørkere tøj går generelt godt til en mørkere baggrund.

Jeg anbefaler ikke nødvendigvis at alle har ens tøj på blot at man tænker over kontrasterne der bliver skabt. Fokus skal være på ansigter og udtryk, ikke på tøj og logoer.

Ethvert portræt er en speciel opgave. Det er portrætfotografens opgave at indfange din personlighed og specielle udstråling. Vi taler sammen, om dine ønsker og hvad målet er med portrættet.

Book tid i dag

Børn vokser hurtigt og deres udseende og udtryk ændrer sig – især når de er helt små. Få taget et dejligt billede af hele familien af en professionel fotograf. Det vil du ikke fortryde. Book tid allerede i dag.

Det kræver erfaring, timing og det rette udstyr at fange alle lige et det øjeblik der giver det fantastisk billede. Jeg har fotograferet familier siden 2006 og det er altid en spændende opgave.

Se inspiration

Med over 1.500 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikee

Tusind tak for de skønne billeder – de rører hjertet præcis som jeg ønskede, og jeg ved de vil betyde rigtig meget for mig selv og familien i den kommende – måske svære – tid.
Tusind tak for en dejlig og behagelig oplevelse – det var helt fantastisk!

Nanna

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 19 reviews

 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ for én måned siden
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser
 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 8 måneder siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 11 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 1 år siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ 11 months ago
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 1 år siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!