Familiefotografering

Familiefoto

Familiefotograf til familiefotografering. Hvis du skal have lavet nogle smukke og kreative familiebilleder af børnene, dine søskende, gruppefotos af større familier, den nyfødte baby, børnefotos eller noget hele andet? 

Det kan være hos dig eller i mit studie i Virum (20 min nord for København). En fotosession hos mig kan altid kombineres med portrætter til CV eller babyfoto og børnefoto – du bestemmer.
Min stil er meget enkel. Jeg holder baggrunden enkel for at få fokus på jer, ansigter, øjnene og smilet. 

 

Familiefotografering – gode råd

Når man er flere på billedet er det en god idé i nogen grad at koordinere tøjfarver.
Lyst/hvidt tøj går generelt godt til en lys/hvid baggrund, ligesom mørkere tøj går generelt godt til en mørkere baggrund.

Jeg anbefaler ikke nødvendigvis at alle har ens tøj på blot at man tænker over kontrasterne der bliver skabt. Fokus skal være på ansigter og udtryk, ikke på tøj og logoer.

Ethvert portræt er en speciel opgave. Det er portrætfotografens opgave at indfange din personlighed og specielle udstråling. Vi taler sammen, om dine ønsker og hvad målet er med portrættet.

Book tid i dag

Børn vokser hurtigt og deres udseende og udtryk ændrer sig – især når de er helt små. Få taget et dejligt billede af hele familien af en professionel fotograf. Det vil du ikke fortryde. Book tid allerede i dag.

Det kræver erfaring, timing og det rette udstyr at fange alle lige et det øjeblik der giver det fantastisk billede. Jeg har fotograferet familier siden 2006 og det er altid en spændende opgave.

Se inspiration

Med over 1.500 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikee

Tusind tak for de skønne billeder – de rører hjertet præcis som jeg ønskede, og jeg ved de vil betyde rigtig meget for mig selv og familien i den kommende – måske svære – tid.
Tusind tak for en dejlig og behagelig oplevelse – det var helt fantastisk!

Nanna

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 26 reviews

 • Avatar Betina Dyring-Andersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Professionel fotograf med nem tidsbestilling. Gode råd undervejs. Kan bestemt anbefales.
 • Avatar Lotus Bergenholz ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi er rigtig glade for de babybilleder vi fik taget. Som han selv anbefaler er det en god ide at have forberedt sig på hvilke billeder man gerne vil have taget før man møder op
 • Avatar Rie Bjerregaard ★★★★★ for 6 måneder siden
  Super fint hjemme studie. Vi har fået taget billeder af vores børn af Peter de sidste 4 år og har hver gang haft en god oplevelse og fået noget super fine billeder.
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a month ago
  Fantastisk dygtig og loyal mod modellen
 • Avatar Bjarne D. Hestbæk ★★★★★ a week ago
  Imponerende flot
 • Avatar Kasper Ljungström Skov ★★★★★ 8 months ago
  Super fotografering med vores nyfødte baby på trods af baby-udfordringer - hurtig respons og god redigering! Klar anbefaling
 • Avatar Anne Mette Knudsen ★★★★★ for 1 år siden
  Rigtig fin oplevelse at få taget graviditetsbilleder hos Peter. Hyggelig og afslappet atmosfære og meget professionel tilgang til arbejdet. Jeg er super tilfreds med billederne. De bliver et fantastisk minde fra en helt speciel tid.
 • Avatar Tenna Dahl ★★★★★ 9 months ago
  Professionel fotograf og vi er rigtig glade for billederne. Vi kan varmt anbefale at få taget billeder hos Peter.
 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ 11 months ago
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser