Babyfotografering

Babyfotografering

Dejlige billeder af de små, hos dig eller i mit studie i Virum (20 min nord for København). En fotosession hos mig kan altid kombineres med familiebilleder eller portrættet til et CV – du bestemmer.
Min stil er meget enkel. Jeg holder baggrunden enkel for at få fokus på babyen, øjnene og smilet. Eventuelle rekvisitter er velkomne, men du skal selv have disse med. Jeg har dog et lammeskind, som jeg ofte bruger.

Hvilken alder anbefales til babyfotografering?

Der er ikke nogen forkert alder til fotografering af en baby. Der sker meget det første år. 
0-14 dage: Newborn
1-3 måneder: Baby kan ligge på maven/ryggen og holde hovedet selv
6-8 måneder: Baby kan sidde selv, kravler og er fuld af energi
10-12 måneder: Baby kan gå eller stå

Der sker meget det først år. Hvornår det er det rette tidspunkt er selvfølgelig op til jer. Gode billeder vil blive værdsat i mange år frem, og det er den perfekte gave til familien.

Gode råd til babyfotografering

At være veloplagt er afgørende, så sørg for at din baby har sovet før og vælg en tid der gør dette muligt. Sørg også for at babyen har fået mad og mælk inden fotosessionen. Tag gerne ekstra tøj med da det giver flere muligheder. 

Book tid i dag

Børn vokser hurtigt og deres udseende og udtryk ændrer sig – især når de er helt små. Få taget et dejligt billede af din baby af en professionel fotograf.  Book tid allerede i dag.

Babyer er glade og nysgerrige. Det kræver erfaring, timing og det rette udstyr at fange de små lige et det øjeblik der giver det fantastisk billede. Jeg har fotograferet babyer siden 2006. Det startede med at jeg selv fik børn og det er en af mine foretrukne fotosessioner

Se inspiration

Med over 1.500 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Fantastiske billeder af alle ungerne! Flot og professionelt klaret med tre børn, der ikke er de mest rolige.

Louise

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikke

Tusind tak! Det er de mest utroligt gode billeder!!

Maria

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 19 reviews

 • Avatar Siff Louise Andreasen ★★★★★ i løbet af den seneste uge
  Fuldt ud tilfreds med Peter og hans foto af mig og min familie i udendørs omgivelser
 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 7 måneder siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 10 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 10 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ 11 months ago
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 1 år siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!

Bestil tid
Næste ledige tid er den - i studie og on location