Babyfotografering

Babyfotografering i København og omegn

Dejlige billeder af de små, hos dig eller i mit studie i Virum (20 min nord for København). En fotosession hos mig kan altid kombineres med familiebilleder eller portrættet til et CV – du bestemmer.
Min stil er meget enkel. Jeg holder baggrunden enkel for at få fokus på babyen, øjnene og smilet. Eventuelle rekvisitter er velkomne, men du skal selv have disse med. Jeg har dog et lammeskind, som jeg ofte bruger.

Hvilken alder anbefales til babyfotografering?

Der er ikke nogen forkert alder til fotografering af en baby. Der sker meget det første år. 
0-14 dage: Newborn
1-3 måneder: Baby kan ligge på maven/ryggen og holde hovedet selv
6-8 måneder: Baby kan sidde selv, kravler og er fuld af energi
10-12 måneder: Baby kan gå eller stå

Der sker meget det først år. Hvornår det er det rette tidspunkt er selvfølgelig op til jer. Gode billeder vil blive værdsat i mange år frem, og det er den perfekte gave til familien.

Gode råd til babyfotografering

At være veloplagt er afgørende, så sørg for at din baby har sovet før og vælg en tid der gør dette muligt. Sørg også for at babyen har fået mad og mælk inden fotosessionen. Tag gerne ekstra tøj med da det giver flere muligheder. 

Book tid i dag

Børn vokser hurtigt og deres udseende og udtryk ændrer sig – især når de er helt små. Få taget et dejligt billede af din baby af en professionel fotograf. Det vil du ikke fortryde. Book tid allerede i dag.

Babyer er glade og nysgerrige. Det kræver erfaring, timing og det rette udstyr at fange de små lige et det øjeblik der giver det fantastisk billede. Jeg har fotograferet babyer siden 2006. Det startede med at jeg selv fik børn og er en af mine foretrukne fotosessioner

Se inspiration

Med over 1.200 glade kunder har jeg masser af billeder du kan lade dig inspirere af.

Hvad koster det?

Se priser på billeder. Du bestemmer dig først for hvor mange billeder vi have når du ser resultatet. Det er mest fair.

Fantastiske billeder af alle ungerne! Flot og professionelt klaret med tre børn, der ikke er de mest rolige.

Louise

Mange tak for alle de flotte billeder. De udstråler præcis det liv og den glæde, som vi havde håbet på. Uformel og afslappet.

Rikke

Tusind tak! Det er de mest utroligt gode billeder!!

Maria

 

BILLEDBEHANDLING

Et billede er ikke blot et billede. Alle billeder tages i højeste kvalitet med professionelt udstyr. Jeg sikrer at alle billeder retoucheres på den bedste måde for hvert enkelt billede. Billeder retoucheres, beskæres, farver justeres, lysnes, pletter fjernes, osv. Resultatet er som de billeder i min portfolio.

 

 

Retouch af billeder

Alle valgte billeder retoucheres så resultatet bliver bedst muligt. Huden forskønnes altid en smule. Se min portfolio for eksempler.

Digitale billeder

Det er dine billeder. De billeder du vælger kan du downloade digitalt i høj opløsning. Klar til print.

 

Fremkaldelse

Du kan selv printe dine billeder hvor du ønsker det, eller du kan lade mig hjælpe med det. Læs mere om fremkaldelse her og se priser.

 

 

PRISER

 

 

Bemærk: Du vælger først hvilken pakke du ønsker når du ser dine billeder til udvælgelse. Dette gælder også om du ønsker billederne i sort/hvid eller bleach

Ovenstående priser er gældende til 31/12-2020, herefter kommer der en ny prisliste

 

 

SÅDAN FOREGÅR DET

En session tager ca. 30 minutter. Jeg tager normalt 200-400 billeder, af disse udvælger jeg ca. 50-100 som du kan se online og ud fra disse vælge dem du ønsker. Disse billeder er ikke redigerede. Det er først når du modtager linket til online udvælgelse at du bestemmer dig for antallet af billeder og dermed prisen – om det skal være pakke 1, 5, 20 eller 40 billeder. Når du har sendt den endelige bestilling tilbage til mig, bearbejder jeg og redigerer de valgte billeder.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 2 uger siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 3 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 4 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 5 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 5 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.

Fotografering af den nyfødte i sit første leveår

Hos Fotograf Peter Hestbæk er der ingen begrænsninger på din babys alder ved fotografering. Jeg opererer inden for flere forskellige aldersgrupper, hvor fotograferingen som regel skifter karakter hen ad vejen.

0-14 dage: Newborn
1-3 måneder: Babyen kan ligge på maven eller ryggen og holde sit hoved selv
6-8 måneder: Babyen kan sidde af sig selv og kravle rundt på fuld energi
10-12 måneder: Babyen kan gå eller stå af sig selv

Det er helt op til jer at beslutte, hvornår, I synes, tidspunktet er det rette for et fotografi af jeres baby. I kan selvfølgelig også få lavet et billede for hvert eneste af de angivne stadier, så I ender op med en billedserie over jeres barns udvikling gennem det første år. Under alle omstændigheder vil babybilledet være et dejligt minde til eftertiden om det første år i den nyfødtes liv.

I må gerne selv medbringe rekvisitter til fotosessionen, som kan indgå i fotograferingen af den nyfødte. Jeg har et lammeskind, som jeg typisk bruger som underlag ved babyfotografering.

Når der er tale om fotografering af en baby, er der selvfølgelig en hel masse ting på spil i forberedelserne, som ikke gælder for os fuldvoksne mennesker, der kan indrette os til lejligheden. I skal sørge for, at det er en veloplagt baby, der tropper op hos babyfotografen. Søvn, mad og mælk er afgørende forudsætninger for, at besøget i mit studie bliver en succes. Jeg lader jer naturligvis booke en tid, der får det hele til at hænge logisk sammen, så jeres forberedelse bliver lige nøjagtig så optimal, som jeg anbefaler. Tag også gerne ekstra tøj med, så der er lidt at vælge imellem, når billedet skal tages.

Babyfotograf med mange års erfaring

En fotosession hos Fotograf Peter Hestbæk tager som regel 20-30 minutter. De fleste oplever, at fotograferingen af deres baby går nemt og bekvemt, og at selve fotosessionen rent faktisk er en speciel og mindeværdig oplevelse.

Jeg stiller professionelt udstyr til rådighed for fotograferingen. Med flere år som babyfotograf i Nordsjælland ved jeg om nogen, hvordan man skal fange babyens bedste væsen i billederne. Babyer er glade og nysgerrige, og i deres lykkeligste stunder, er de slet ikke til at stå for. Det er disse øjeblikke, jeg jagter. Det handler om timing, snilde og erfaring at knipse med kameraet i det helt rette sekund.

Jeg lægger selvfølgelig al min energi ind i at lave det perfekte billede af jeres baby. Fotograf Peter Hestbæk tager sig af lys, baggrund, holdning, optageteknik og komposition, så babybillederne er begunstiget med de bedste rammer.

Mine billeder bliver altid til i tæt samarbejde med jer. I er velkomne til at komme med gode indspark undervejs. Ligeledes vil jeg selvfølgelig komme med min professionelle vurdering af, hvad der er ladsiggørligt, og hvad der ikke vil være muligt. Min erfaring er klart, at de bedste billeder bliver til i et fornuftigt samspil mellem kunde og babyfotograf.

Giv jer selv et varigt minde hos Fotograf Peter Hestbæk i København

Tiden går stærkt i barnets første år. Din baby udvikler sig fra dag til dag, og det er med at nyde øjeblikkene, mens de står på. Vil du give dig selv eller din familie et kærligt og evigt minde om babyens første år, er pengene helt klart givet godt ud med en fotografering af din baby hos Fotograf Peter Hestbæk.

Jeg har flere babybilleder til inspiration i min online portefølje, så du får et indtryk af, hvordan et billede foretaget af Fotograf Peter Hestbæk kan ende med at se ud.

Det hele startede med mine egne børn. Nu elsker jeg at fotografere babyer og give forældre et fantastisk minde fra et fuldstændig enestående år i deres liv, hvor de måske er blevet far og mor for første gang.

Book tid til fotografering allerede i dag, så har du inden længe et dejligt minde om din baby foretaget af en professionel babyfotograf.

Favorable priser på fotografering hos Fotograf Peter Hestbæk

Når fotograferingen er jeres baby er overstået, får I adgang til et nøje udvalgt udsnit af mine billeder, som I kan vælge jeres endelige fotos ud fra. Derefter går jeg i gang med at redigere billederne med henblik på at give jer det perfekte resultat. Redigeringen indbefatter retouchering, beskæring, justering af farver, lysning og fjernelse af pletter.

I kan vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger hos Fotograf Peter Hestbæk:
1 billede: 1.500 kroner
5 billeder: 1.800 kroner
20 billeder: 2.400 kroner
40 billeder: 3.000 kroner

Når billederne er klar, kommer I i besiddelse af et online fotoalbum. Fra dette album kan I downloade jeres babyfotografier i høj kvalitet. For at mindre beløb kan jeg også fremkalde billederne til jer, så I får dem printet i en fuldstændig udgave, der er klar til at blive indrammet og hængt op på væggen derhjemme.

I kan vælge mellem sort/hvid og farver til det endelige fotografi.

Fotograf Peter Hestbæk har i mange år beskæftiget sig med at fotografere og portrættere mennesker på Sjælland. Hvis I søger en babyfotograf eller en fotograf til jeres familie, er jeg særdeles velbevandret på området.

Giv jer selv et minde om barnets første år, så I længe efter kan identificere de følelser, der gik gennem kroppen, når I ser barnet på billedet.