smukke, naturlige billeder med personlighed, liv og kant

Jeg er en fotograf der brænder for at fotografere og portrættere mennesker. Jeg elsker at fokusere på det naturlige og uberørte for at få naturlige billeder – at fotografere virkelige øjeblikke og følelser som de sker. Jeg tager smukke og medrivende portrætter i mit studie eller udenfor. Mit mit mål er at efterlade billeder der lader dig genopleve dagen og følelserne igen og igen.

Familier, voksne, børn, brudepar,
forretningsfolk & kærester har jeg fotograferet
- skal jeg også fotografere dig?

Fotograf Peter Hestbæk giver jer smukke fotografier til mindebogen

Fotograf Peter Hestbæk er jeres foretrukne fotograf på Sjælland. Jeg laver portrætfotografier, familiefotografier, børne- og babyfotografier. Det er også muligt at booke mig til at være jeres bryllupsfotograf, eller når mor skal have taget billeder i forbindelse med sin graviditet.

Jeg har mange års erfaring som fotograf og har i skrivende stund skudt fotografier til mere end 1.000 forskellige lejligheder, enten som portrætfotograf eller ved særligt festlige begivenheder.

Har I et ønske om at give jer selv et evigt minde i form af et flot fotografi til væggen derhjemme eller indhold til fotoalbummet, som rummer alle de vigtigste øjeblikke i jeres liv, står jer klar med både kamera og studie, så vi sammen kan gøre jeres ønske til virkelighed.

Jeg fungerer også som erhvervsfotograf i København, hvis dit cv skal pyntes med et portrætbillede, som er lidt ud over det sædvanlige.

Professionelle fotografier med personlighed og følelser

Søger I en portrætfotograf i Lyngby eller København, bør I skele til Fotograf Peter Hestbæk. Jeg er leveringsdygtig i portrætfotografier af enhver art samt bryllupsfotografier.

I min fotografering gør jeg meget ud at give billederne et personligt snit, som i sidste ende bidrager til at gøre portrættet unikt for dig som person eller jer som familie. En vigtig del af det at lave et godt fotografi er at fange motivets karakter eller den følelse, som er til stede lige i det øjeblik, billedet skydes. Det gælder, uanset om I er én eller flere mennesker på billedet.

Booker i mig til at være jeres bryllupsfotograf, kan I forvente, at mine billeder forsøger at indkapsle den eller de følelser, som brylluppet efterlader hos jer. Mit mål er at skabe et billede eller en serie af billeder, der lader jer genopleve dagen igen og igen.

Mine fotografier er jeres minde om et særligt tidspunkt, en speciel periode eller en begivenhed i jeres liv, som I godt kunne tænke jer at få foreviget. Jeg brænder for at fotografere og portrættere mennesker, og det skulle I også gerne kunne se og mærke i de fotografier, som bliver til via min kameralinse.

Fotograferingen er et samarbejde mellem mig og jer, så det resultat, der kommer ud af vores fælles anstrengelser, er et resultat, begge parter kan være tilfredse med.

Det betyder lige så meget for mig, som det helt sikkert gør for jer, at billedet indfrier de forventninger, som går forud.

Billige fotografier foretaget af en dygtig og erfaren fotograf

Fotograf Peter Hestbæk har eksisteret siden 2006 og har i den periode leveret et bredt udsnit af fotografier inden for mange forskellige genrer. Det gælder portrætfotografier af blandt andet familier, børn, babyer og gravide samt bryllupsfotografier.

Mine priser er særdeles favorable, og I er garanteret fotografier af højeste kvalitet, når I vælger mig til at være jeres fotograf, uanset hvad opgaven måtte lyde på. Prisen for en fotosession hos Fotograf Peter Hestbæk er forholdsvis billig, og I får sågar lov til at se billederne, før I vælger den pakkeløsning, I synes bedst om. I bestemmer også selv, om jeres fotografier skal fremkaldes i sort/hvid eller farver.

Herunder er priserne for fotopakker af forskellig størrelse skitseret:
1 billede: 1.500 kroner
5 billeder: 1.800 kroner
20 billeder: 2.400 kroner
40 billeder: 3.000 kroner

Et portrætbillede kan rumme op til fem personer. I får mulighed for selv at vælge billedet online efter fotograferingen, så I er sikre på, at det er det fotografi, I bedst kan lide, der bliver det endelige. I får ligeledes rådighed over et online fotoalbum, hvorfra I kan downloade billederne i en høj opløsning. Jeg foretager naturligvis også billede retouchering, så I får det bedst mulige resultat ud af fotosessionen.

Bemærk, at det koster ekstra, hvis jeg skal fremkalde jeres billeder. Prisen afhænger af fotostørrelsen. I har altid mulighed for selv at printe jeres fotografier gennem det online fotoalbum, som bliver jeres.

Fotograferingen foregår i mit studie eller ”on location”

Jeg stiller typisk mit eget studie til rådighed for fotosessionen, men det er også en mulighed at jeg kommer ud til jer og laver billederne på et sted, som I kunne tænke jer som ramme for jeres fotografier.

Fordelen ved at få lavet billederne i mit studie er selvfølgelig, at alt det udstyr, jeg bruger i forbindelse med en fotografering, kan komme i spil på ”min hjemmebane”. Ønsker I omvendt at få taget billederne i jeres hjem eller ude i naturen, gør jeg mig selvfølgelig mere end umage for at fange det moment, I er ude efter. Det vigtigste er, at I vælger den setting, som I føler jeg allermest trygge i, og som I mener, er det mest optimale omrids for jeres portrætfoto, så klarer jeg resten.

En session med Fotograf Peter Hestbæk tager typisk omkring 30 minutter, hvor jeg skyder et sted mellem 200 og 400 billeder. Heraf udvælger jeg cirka halvdelen, som I så kan råde og regere over i jeres online fotoalbum. Jeg redigerer ikke billederne i første omgang. Redigeringen sker først, når I har bestemt jer for hvilke og hvor mange billeder, I gerne vil bestille.

Fotograf Peter Hestbæk IconFotograf Peter Hestbæk

Søndervej 17A, Virum

5,0 18 reviews

 • Avatar Rikke Plougmann ★★★★★ for 6 måneder siden
  En super god oplevelse - Peter er utroligt professionel, imødekommende og dygtig, og det var dejligt med generel hurtig behandlingstid og helt gennemskuelige priser. Rigtigt smukke billeder og komfortabel process.
 • Avatar Alberte Hjort Nielsen ★★★★★ for 9 måneder siden
  Vi havde en super dejlig oplevelse med en fotosession hos Peter. Kan varmt anbefales 🙂
 • Avatar Merete Christophersen ★★★★★ for 9 måneder siden
  Super flotte billeder. Peter er en meget fleksibel og serviceminded fotograf og man kan få tingene lige som man vil have det.
  Vi kommer klart igen.
 • Avatar Helga Jónína Markúsdóttir ★★★★★ for 10 måneder siden
  Meget professionel og behagelig stemning hos Peter. Peter fangede nogle fantastiske øjeblikke hos vores børn og gjorde oplevelsen meget tryg for dem.
 • Avatar Emilie Damborg Petersen ★★★★★ for 11 måneder siden
  Vi mødtes med Peter efter vores ønske, og nemt og hurtigt fik vi taget nogle rigtig gode billeder. Han havde gode ideer og forstod vores ønsker. Billederne skulle ikke være for stive og ikke for aktive. Det blev en rigtig god kombination … More med de lækreste farver. Varmeste anbefalinger herfra.
 • Avatar Kamilla Kjær ★★★★★ 6 months ago
  Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse med Peter. Vi er rigtig glade for resultatet. Fremkaldelsen gik også ekstremt hurtigt. Han kan helt bestemt anbefales.
 • Avatar Niels Henrik Toft ★★★★★ 5 months ago
  Peter har taget nogle rigtig gode billeder af vores datter. Han skabte en god og afslappet stemning ved fotograferingen og var meget lydhør overfor vores ønsker og kom med gode råd. Vi kan varmt anbefale Peter.
 • Avatar Henrik Kofod ★★★★★ 9 months ago
  En super fotograf der får det bedste ud af dig. Skal du søge job og har brug for et super billede, så kontakt Peter Hestbæk. Han ved hvad han gør. Tak for hjælpen!
 • Avatar Meeta Tarnow ★★★★★ a year ago
  Dejlige afslappende rammer, hvor man bliver mødt med en professionel attitude. God oplevelse, som klart kan anbefales.

Bestil tid
Næste ledige tid er den - i studie og on location